Моля, дайте повече информация за хибрида

Публикувай отговор
Hursa
Благодарил/а: 26 пъти
Получена  благодарност: 168 пъти

Мнение от Hursa » 13 Апр 2012 19:31

Prius 3 – Това ли е оригиналната инструкция? В началото до колкото разбрах е обяснена хибридната система твърде опростено като в моята на бг, но по подробно управлението и. Но има раздел EDUCATION, за съжаление за аурис няма подобен раздел. Там вече по подробно е обяснено какво представлява хибридната система. Но пък в инструкцията за ауриса има раздели за обслужване и са сравнително подробни. В тази инструкция от връзката няма такива раздели.

Аватар
Not_active_user_1

Мнение от Not_active_user_1 » 13 Апр 2012 20:53

Не е оригиналната, но много от нещата ги има и в оригинала.
Бих ти пратил оригинала, но е доста страници и да го сканирам целият си е работа и време. В нета обаче предполагам, че все някъде ще намериш. Потърси по-обстойно и внимателно! smile.gif

Hursa

Мнение от Hursa » 13 Апр 2012 22:11

Не, нямах в предвид книжката. Освен книжката на английски ми дадоха един диск с инструкция на български – 18,2 МБ пдф файл. За такава инструкция се интересувах, може би и от ТМ могат да ми я пратят.

Hursa

Мнение от Hursa » 16 Апр 2012 20:01

Имам си запалка, дори пепелник, а не съм пушач и предпочитам никой да не пуши в колата:). В инструкцията е дадено в контакта на запалката да не се включва нищо друго освен запалката или компресор на тойота(за разлика от другият вариант с контакт за 12 В). До колкото знам тези контакти би трябвало да са универсални. Дали ще има проблем ако включвам зарядно за телефон, прахосмукачка и др. Ще питам и ТМ, но там без много да му мислят може да кажат да спазвам инструкцията:).

Публикувай отговор