проблем с аудио навигационна система тойота
-
проблем с аудио навигационна система тойота
Здравейте,аз съм съвсем нов собственик на Тойота и съм много доволен от своята корола версо 2007,но имам проблем с аудио навигационната система В9002 .Като блокирана е изписва само ''PLEAS INSERT CORRECT MAP DISK'' същия надпис и на японски, екрана е с зелен фон единственните бутони ,които работят са open i tilt.,а всичко работеше перфектно.В сервиза казаха,че имало спад в акум. и сега трябва да се рестартира,гадното е , че нито те нито аз имам такъв системен диск.Ако някой може да помогне.
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
За кой пазар ти е произведена навигацията? Имам предвид следното. Американските коли например, като им сложиш европейски диск работят. Но ако им падне напрежението за да тръгнат искат първо да им сложиш американски диск за да тръгнат и след това вече пак можеш да сложиш европейският. За да има надписи на чпонски може ли навигацията ти (ако не и цялата кола) да е била за японският или друг азиатски пазар?
-
Kолата я купих от Германия там тази система е доста срещана,но за жалост не така са нещата в България.Аз съм от Варна и тук в сервиза нямат такъв диск за рестартиране,но днес говорих със София и обещаха да изпратят диска във Варна.Надявам се да се получи,благодаря на всички,които се опитаха да помогнат.