Музика от USB
не искам да развалям темата на колегата или да се заяждам с колегата "PRIUS 3". Но колега "prius 3" първо осъзнай какво си писал по горе, това накоето съм писал коментар. Всички знаем как се монтира xCarlink или подобие. Ние търсим майстор, който да махне фабричната касетка и на нейно място да се вкара сигнал от USB, iPod директно в платката на фабричното радио. За таз операция липсват майстори, не съм казал че липсват, но е трудно да попаднеш на такъв.
- JapCar
- Автомобил: Yaris 2010г., двг 1.33/1NR-FЕ
- Благодарил/а: 7 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Трансмитерите обикновено имат превключвател за 4 различни честоти и все ще се намери свободно място, но за много голям град не знам колко са нагъсто и дали няма да се налага смяна на честотите...desSs написа: обаче, в града малко по-трудно се намира свободна честота, а и са много на гъсто радиата и има смущения
Живей широко и художествено!
Yaris, 1,33, 2010
Yaris, 1,33, 2010
- Not_active_user_1
Не колега, прочети първо хубаво кой какво е писал и тогава осъзнавай нещата!dimpex_01 написа:не искам да развалям темата на колегата или да се заяждам с колегата "PRIUS 3". Но колега "prius 3" първо осъзнай какво си писал по горе, това накоето съм писал коментар. Всички знаем как се монтира xCarlink или подобие. Ние търсим майстор, който да махне фабричната касетка и на нейно място да се вкара сигнал от USB, iPod директно в платката на фабричното радио. За таз операция липсват майстори, не съм казал че липсват, но е трудно да попаднеш на такъв.
Кой какво знае не знам. Споделил съм опит, защото съм минавал по същия път.
С две думи:
1. Трансмитера става, но е голям компромис относно качеството на звука. Който не го бърка това си купува и бичи саунда на 6. Аз обаче имам чувствителни уши и не всяко възпроизводство на музикален файл ми допада.
2. Намира верният специалист, който му прави нещата за отрицателно време и горе-долу същите пари професионално. Хора има за тази работа, но трябва да се потърси. Дал съм насоки как и къде.
Относно линка той е също вариант. Нещо не ти допадна ли? Ако е така дай алтернативно решение, а не да обвиняваш кой какъв съвет е дал. Съветите във форумите са безплатни. Може би над 90 % са празни приказки, но умният човек ще съумее да синтезира полезното и да го приложи за това, което му трябва.

- DENJY
- Автомобил: TOYOTA AVENSIS T22
Искам да попитам, понеже и аз съм със същия проблем (само, че мойта е варианта със CD и ми писна от записване на аудио CDта) и ми е интересно може ли да се махне самия CD четец, който е под основния борд и да се сложи едно обикновено автоCD, кабелите за колоните да се извадят и едно захранване да се вземе, да се сложат едни евро букси и да се решат всичките проблеми с аудиото?
Е за нещо такова говоря
Е за нещо такова говоря
- Прикачени файлове
-
- 49323703.jpg (44.63 KiB) Преглеждано 2166 пъти
В света има само два вида автомобили, TOYOTA и всички останали...
TOYOTA COROLLA CE80 1.8D 1983год.
TOYOTA CARINA T19 2.0D 1993год.
TOYOTA AVENSIS T22 2.0 D4D 2000год.
TOYOTA AVENSIS T22 2.0 D4D 2002год

- DENJY
- Автомобил: TOYOTA AVENSIS T22
като казваш преходници, какви имаш предвид; от какво към какво ?dimpex_01 написа:Мисля че дори има преходници, които се продават в магазините за авто музика. Провери.
В света има само два вида автомобили, TOYOTA и всички останали...

-
- Получена благодарност: 1 път
http://www.car-hifi-radio-adapter.eu/en ... index.htmlDENJY написа:[като казваш преходници, какви имаш предвид; от какво към какво ?
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
USB адаптера е без конкуренция - не променяш дизайна на таблото, не се занимаваш с дискове и имаш "диск чейнджър" с до 99 диска с общ обем до 60 ГБ. Поне моят е такъв - Gromaudio.
Откакто го сложих разкарах всички дискове от колата, качих 60 рипнати диска на една 8 ГБ флешка и слушам каквото и когато ми е кеф.
Откакто го сложих разкарах всички дискове от колата, качих 60 рипнати диска на една 8 ГБ флешка и слушам каквото и когато ми е кеф.

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- stereo_man
- Автомобил: Corolla E210
- Благодарил/а: 8 пъти
- Получена благодарност: 4 пъти
колега според мен има два момента: 1) дали искаш да слушаш качествен звук и 2) колко пари ти се дават. фм трансмитерите са доста евтин вариант, но се намалява значително качеството на звука.. аз съм с Корола и ми се прецака цд-то. пробвах с фм трансмитер но смущенията и по-ниското качество много ме дразнеха и реших че по-добре да вложа малко повече пари и да си взема това http://www.xcarlink.bg/XCarLink-avtomob ... oth-Toyota . много съм доволен - звука си е перфектен, няма смущения, инсталацията е лесна и не се вижда. по принцип аз съм си маниак на тема музика и дребните шумове много ме дразнят. принципно и двата варианта вършат работа, остава да избереш единия