Кристални стопове за Авенсис 2?
-
Кристални стопове за Авенсис 2?
Здравейте!Откакто съм с този автомобил винаги съм смятал,че единствения недостатък във визията му са "червеникавите" стопове.А не безизвестен факт е,че Тойота са пионерите на кристалния стоп,като през 1999г. го слагат на Лексус ИС и предизвикват невероятни отзиви с това различно решение в екстериора.След,което кристалния стоп започват да имитират първо другите японски марки,а в последствие и европейските.Та въпроса ми е има ли за Авенсис 2 кристални стопове?Типичен пример в случая е Корола Версо старата с червените, и следващата вече с кристални .Как смятате прав ли съм?Аз бих сложил такива стопове ако не са ментаци,като за "голфчетата"и разбира се да не са неоправдано скъпи.Ако някой е попадал на такава информация ,нека сподели.
-
- Not_active_user_1
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Ти го прекали...prius 3 написа:Въпрос на вкус е но честно казано тези кристалните стопове хич не ми харесват. Циганеят ми някак си. Тип пернишки тунинг... biggrin.gif

Дизайнерите на Тойота винаги са били много далече от пернишкия тунинг.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- Not_active_user_1
Prius 3, Доктора е прав!Абсолютно фабрични стопове са си за фейслифта на Corolla E12.Може би просто не си обърнал внимание.
А по отношение на кристалните стопове по принцип, на мен ми харесват...Но не за всяка кола.Corolla Verso например ми изглежда като китайска играчка с тези прозрачни стопове.За разлика от Prius, където са супер.Във всеки случай много повече ми допадат от боядисаните в черно стопове, на които се чудиш светят ли, или не.Ама си е въпрос на вкус, все пак...
А по отношение на кристалните стопове по принцип, на мен ми харесват...Но не за всяка кола.Corolla Verso например ми изглежда като китайска играчка с тези прозрачни стопове.За разлика от Prius, където са супер.Във всеки случай много повече ми допадат от боядисаните в черно стопове, на които се чудиш светят ли, или не.Ама си е въпрос на вкус, все пак...
Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6