Внимавайте къде спирате!!!Обикалят полицаи с камери.
Внимавайте къде спирате!!!Обикалят полицаи с камери.
Знаете ли че работата на паяците по кварталите е поета от необозначени коли на полицията оборудвани с камери. Автомобила кръстосва по софийдките улици, а камерата си записва. След това в управлението прег;еждат записа и пишат честитки. колите са Н на брои и ще се увеличават. Мен лично са ме снимали до бизнес парка на участък със знак забранено паркирането, като дори съм бил в колата. Според тях съм бил паркира, тъй като спирането е било само за товаро разтоварна дейност. Бъдете много внимателни!!! Бат Бойко и компания пак тупат брашненият си чувал "народа". А ни що не се прави по въпроса с липсата на паркоместа.
Re: Внимавайте къде спирате!!!Обикалят полицаи с камери.
То във В.Търново не снимат а направо вдигатdimpex_01 написа:Знаете ли че работата на паяците по кварталите е поета от необозначени коли на полицията оборудвани с камери. Автомобила кръстосва по софийдките улици, а камерата си записва. След това в управлението прег;еждат записа и пишат честитки. колите са Н на брои и ще се увеличават. Мен лично са ме снимали до бизнес парка на участък със знак забранено паркирането, като дори съм бил в колата. Според тях съм бил паркира, тъй като спирането е било само за товаро разтоварна дейност. Бъдете много внимателни!!! Бат Бойко и компания пак тупат брашненият си чувал "народа". А ни що не се прави по въпроса с липсата на паркоместа.