Зелено TAXI
-
В момента телефона за поръчки не работи, защото има малко коли, а интереса е огромен. Цената е с 30-тина процента по-висока от на смръдливите жълтури. Винаги ще избера новия приус и с 50% по-висока цена, понеже рядко ги ползвам именно защото са гнусни. Изключение правят Евролийз такси - там шофьорите са на заплата, колите се мият всеки ден и чалга няма!
SUBARU Outback 3.0 H6 2005
Toyota Yaris Sol 1.3 VVTi 2008
Toyota Yaris Sol 1.3 VVTi 2008
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Този проблем е вече общоевропейски - във Виена са ме возили турци, иракчани и иранци, които са си "натюр" в Мерцедеса - по жилетка или домашен пуловер, смърдящи на манджа и тютюн, в Хамбург последния път ме вози един афганистанец, който спря върху пешеходната пътека за да сляза (без да му мигне окото
) и миришеше на туршия. В Париж един китаец и един арабин, пак абсолютно натурални. laugh.gif
За разлика от БГ никой не пушеше в колата!!!

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- Not_active_user_1
- Not_active_user_1
В такситата в Европа, другата, а не нашата е абсолютно забранено да се пуши не само на път, а по принцип. Имат хигиенни изисквания, имат и контролни органи, които ги проверяват често. Не от фирмата, а от съответната община. Относно индивидите, които са шофьори е вярно, че можеш да се натъкнеш на всякакви националности, но идиоти и криминални елементи, като нашите няма никъде.zi_zi_top написа:Този проблем е вече общоевропейски - във Виена са ме возили турци, иракчани и иранци, които са си "натюр" в Мерцедеса - по жилетка или домашен пуловер, смърдящи на манджа и тютюн, в Хамбург последния път ме вози един афганистанец, който спря върху пешеходната пътека за да сляза (без да му мигне окото) и миришеше на туршия. В Париж един китаец и един арабин, пак абсолютно натурални. laugh.gif

- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Тук има араби, които карат с чаршафа, но на никой не му пречи.zi_zi_top написа:Този проблем е вече общоевропейски - във Виена са ме возили турци, иракчани и иранци, които са си "натюр" в Мерцедеса - по жилетка или домашен пуловер, смърдящи на манджа и тютюн, в Хамбург последния път ме вози един афганистанец, който спря върху пешеходната пътека за да сляза (без да му мигне окото) и миришеше на туршия. В Париж един китаец и един арабин, пак абсолютно натурални. laugh.gif
Никой не пуши, забранено е, аз мириса на манджи не си спомням вече, защото рядко ползвам такси.
Всеки си слуша неговата музка (от съответната страна) и не му дреме. laugh.gif
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
...Установени са трима неправоспособни водачи, които управлявали таксиметрови автомобили.
Общият брой на санкционираните за нередовни документи шофьори е 43, от които 41 са водачи на таксита. Органите на пътната полиция са съставили 53 акта на шофьори за различни нарушения, от които 51 са на таксиметрови водачи. Глобените с фишове са 12, половината от които отново са таксиметраджии. ....

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4692031
Екологията е много важна естествено, но първо трябва да тръгнем от по-простите и жизнено важни неща!

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
- Not_active_user_1
Тук вече трябва да се намесят колегите Анти-Приус и да ни обяснят, че нещата не са баш така. biggrin.gifRudy написа:Зеленото e новото жълто
- lederman
в понеделник от ТМ-Ауто в Божурище излезе един автовоз с 10-тина таксита без номера
явно се бяха упътили към КАТ 

Поздрави
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.

T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.
- Мишен
Re: Зелено TAXI
Ами, ако нямате нищо против и ако има някакъв интерес, разбира се, ще вдигам темата от време на време.
Иначе аз карам отскоро, не съм експерт, още не съм взел първата си заплата, но вече уговорих един майстор за десния калник и няколко драскотини
По улиците на София тръгнаха първите зелени таксита publics.bg-15.02.2012 г.
Мобилните плащания ще изиграят ролята на интернет от преди 20 години Инвестор.БГ-17.02.2013 г.
Зелени трафиканти sofialive.bg-28.02.2012 г.
Как и къде можете да ползвате CellumPay Dnes.bg-11.03.2013 г.
Не мирише на такси webcafe.bg-18.06.2013 г.
Иначе аз карам отскоро, не съм експерт, още не съм взел първата си заплата, но вече уговорих един майстор за десния калник и няколко драскотини

Зеленото e новото жълто capital.bg-10.02.2012 г.История
Компанията "Грийн такси" ООД е създадена през месец ноември 2011 г.
Основната дейност на фирмата е да предлага таксиметрови услуги на територията на град София, като за целта се използват изключително и само екологични автомобили - пълни хибриди или задвижвани с електрически двигател.
В този смисъл фирмата е избрала, като основен автомобил за извършване на таксиметров превоз на пътници, Тойота Приус - един от най-екологичните автомобили в света, символ на хибридните технологии развиван от Тойота вече повече от 10 години и неслучайно любимия автомобил на еколозите.
С този подход фирма "Грийн такси" ООД дава сериозна заявка за развитие на зелен бизнес и търси своето място в групата на зелените фирми в България и Европа, също така фирмата претендира да е извършила първата стъпка по пътя към бъдещето в сферата на таксиметровите услуги за постигане на екологичен и устойчив общодостъпен градски транспорт.
Това е пример за екологичен бизнес и ясно послание към останалите общини в Република България и Европа!
По улиците на София тръгнаха първите зелени таксита publics.bg-15.02.2012 г.
Мобилните плащания ще изиграят ролята на интернет от преди 20 години Инвестор.БГ-17.02.2013 г.
Зелени трафиканти sofialive.bg-28.02.2012 г.
Как и къде можете да ползвате CellumPay Dnes.bg-11.03.2013 г.
Не мирише на такси webcafe.bg-18.06.2013 г.
Прикрепяте заснетият материал, описвате ситуацията и заставате зад твърденията си с имена и координати за връзка. „Пътна полиция” преглежда кадрите, създава АУАН и Ви кани да се разпишете като свидетел.
https://www.facebook.com/sdvr.stolichnapolicia
https://www.facebook.com/sdvr.stolichnapolicia
- LordDigital
- СупраДжия
Добра е идеята ,дано да има некои да ги отхрехне хората какво е необходимо да се прави по колата за да се ползва за такси ,защото ТМ Ауто са малоумници + Тойотските Бюлетини за такситата за леко закодирани ,като думата такси не се поменава никъде ,а се ползват адвокатски определения като "Брой хора влизащи и излизащи от колата" ,конкретно за наи-проблемните и крайно неибходими дъплълнителни груби филтри и подръжка на клапите за охлаждане на батериите ,но във краен случай сами ша се научат 

-
LordDigital написа:... ползват адвокатски определения като "Брой хора влизащи и излизащи от колата"...

- KiLLeR
Всеки път когато ми се налага да ползвам такси ползвам тях. Супер, супер доволен съм всеки път