Няколко въпроса за мигач и климатик...
Няколко въпроса за мигач и климатик...
Здравейте имам корола 1.4 2001г.
Понеже в интернет има една оферта за профилактика на климатик и пише, че ако се наложи дозареждат с фреон 134...Да попитам дали този фреон е подходящ за климатика на колата или има някакъв специфичен, с който се работи?
2. Изгоря ми крушката на десен преден мигач. Някой може ли да ме опъти как да я сменя?
Благодаря много!
Понеже в интернет има една оферта за профилактика на климатик и пише, че ако се наложи дозареждат с фреон 134...Да попитам дали този фреон е подходящ за климатика на колата или има някакъв специфичен, с който се работи?
2. Изгоря ми крушката на десен преден мигач. Някой може ли да ме опъти как да я сменя?
Благодаря много!
Фреона зависи от спецификацията на автомобила ти.Обикновено са нужни 550-950 ml в зависимост от климатичната инсталация.Иначе типа фреон, необходим за колата ти наистина е 134-ка.
За крушката не знам - разгледай си мигача...Не вярвам да е чак толкова невъзможно.
За крушката не знам - разгледай си мигача...Не вярвам да е чак толкова невъзможно.
Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
- Aleksandars
-
- Получена благодарност: 1 път
Колата ти с двойните фарове ли е? Като вдигнеш капака ще видиш къде се държи тялото на мигача - развий този болт, подпъхни една права отвертка отстрани да освободиш щипката и издърпай навън. Отзад е фасунгата, завърта се обратно на часовниковата стрелка за да излезе.martist написа:Проблемът с мигача е, че не мога да разбера как да сваля стъклото му....
- Прикачени файлове
-
- E11.png (933.3 KiB) Преглеждано 773 пъти