Двигателят на T25 e по-шумен след смяна на ангренажен ремък?
Двигателят на T25 e по-шумен след смяна на ангренажен ремък?
Здравейте
Имам toyota avensis 2.0 d4d 2004г.
Смених ангренажен ремък ролки, външния ремъци и лагерите на външните ролки, масло Mobil 5W30. След смяната на всичко това мотора започна да работи по шумно и вибрира но пък стана по пъргава върви по леко. Но ме притеснява шума на мотора и вибрациите. Всички белези са спазени при поставянето на ремъка просто не мога да си обясня от къде се получава този шум и вибрации и дали това е проблем. Ако може да ми помогнете ще съм ви благодарен.
Имам toyota avensis 2.0 d4d 2004г.
Смених ангренажен ремък ролки, външния ремъци и лагерите на външните ролки, масло Mobil 5W30. След смяната на всичко това мотора започна да работи по шумно и вибрира но пък стана по пъргава върви по леко. Но ме притеснява шума на мотора и вибрациите. Всички белези са спазени при поставянето на ремъка просто не мога да си обясня от къде се получава този шум и вибрации и дали това е проблем. Ако може да ми помогнете ще съм ви благодарен.
Последно промяна от Akima на 28 Сеп 2015 22:46, променено общо 1 път.
Причина: Променено заглавие.
Причина: Променено заглавие.
-
-
- Получена благодарност: 4 пъти
Колега,имаш проблем! Това не е нормално и не трябва да е така! Отивай при сервизните разбирачи,ако не си направят труда-при други истински,че проблемите ти могат да се оскъпят доста.
И как всъщност разбра за точността на белезите.Ако тези майстори след оплакване от твоя страна разглобиха ангренажната група и са ти показали всичко-ок.Но ако се кълнат само
И как всъщност разбра за точността на белезите.Ако тези майстори след оплакване от твоя страна разглобиха ангренажната група и са ти показали всичко-ок.Но ако се кълнат само

Avensis 2.0 бензин 2004 Т25
Corolla 1.4 бензин 2006
RAV4 XA40 hybrid 11.2017
Corolla 1.4 бензин 2006
RAV4 XA40 hybrid 11.2017
-
- Получена благодарност: 38 пъти
А да са останали елементи след сглобяването? При случаи като твоя решението е да сложиш обратно стария ремък и ролки и да видиш какво ще стане.Скоро ходих да презацепвам един ангренаж много добре белязан с боички така че,без да обиждам майстора ти,ако не е правил досега такъв автомобил може да и пропусне нещо.
- diesel_power
- Получена благодарност: 1 път