Мини крушка за Авариини Мигачи Корола Е12

whitefang

Мини крушка за Авариини Мигачи Корола Е12

Мнение от whitefang » 17 Мар 2012 11:06

Става въпрос за крушката на платката на централната конзола,намира се оляво на самото копче за авариините.
Някой да има идея колко вата е тази крушчица и дали мога да я намеря някъде?
Изображение
Corolla EU12 CDE120 D4D 2003

Аватар
bmitev

Мнение от bmitev » 17 Мар 2012 17:39

Колега, от опит мога да споделя, че крушките на Тойота обикновено са крайно нестандартни и освен в сервиз / магазин на Тойота на друго място не съм ги откривал. Пробвал съм да търся крушки за подсветката на таблото, трети стоп и какви ли още не. Само в Тойота ги намирам. Обикновено не са много по-скъпи, че чак да те откаже цената.
Най-хубавата кола е служебната. На второ място са всички нови коли под наем

whitefang

Мнение от whitefang » 18 Мар 2012 14:38

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Нестандартни ,колко да са нестандартни.
Някакви митове се носят покрай тея тойоти
dry.gif
Тойота крушки не произвежда. А исе съмнявам да си поръчва производителите на крушки да и правят дизайн -НЕСТАНДАРТЕН ,специално за возилата и.
Както и да е питах за магазин иили верига,която в събота работи и има избор от богата гама изчанчени крушки и крушцици.Даже официалния дилър щеше да каже да чакам 2 седмици и незнам каква си цена.Просто е на място което не се отваря всеки ден(за друго бях отворил там и реших и забелязах че има изгоряла несветеща крушка ,та да сменя и нея покрай другото). Намерих смених,само крушка без фасунката .Свети мъждиво ,ама аз не знам как свети и първоначално вградената , а вече събрах централната конзола. То е достатъчно осветено там и без да свети да уцеля авариините biggrin.gif biggrin.gif
Между другото всичко останало там е светодиоди ,нямам идея що са са сложили крушка ,а и с тея и размери нищо не може да освети. Да бяха сложили един жълт светодиод
Изображение
Corolla EU12 CDE120 D4D 2003

Публикувай отговор