prius 3 написа:Двигателите на баварците не са лоши, но само с това се изчерпват повечето им положителни неща.

Сигурно иска да каже, че много разбираш от двигателиprius 3 написа:Искаше да кажеш нещо или просто истината те жегна? Или може би и моторите според теб са боклуци?
Та кое викаш е първо 1.9 DCI на Реното, или дизела на Нисана ? .. biggrin.gifprius 3 написа: Как ще обясниш факта, че Реното излиза 1 година по-късно от Нисана?
Понеже ти много разбираш от двигатели да те попитам къде видя 1.9 DCI? Ама и от коли май толкова разбираш!biggrin.gif Ако беше поне малко информиран щеше да познаеш модела на снимката която съм дал и да си направиш веднага сметката или ако не знаеш да погледнеш, че 1.9 DCI на този модел не се слага и никога не се е слагал.martod написа:Сигурно иска да каже, че много разбираш от двигателиама няма думи .. laugh.gif
Никой, никъде не е казал, че дизелите не са на Рено. Дори съм го написал. Ако си направиш труда да се върнеш малко назад ще го прочетеш. От друга страна как така свързваш двигателя с това кога е излязъл модела? Не ти ли е минало през акъла, че може би двигателя е направен по-рано? Хайде за домашно да разбереш колко години по-рано, преди да излезе модела е направен двигателя на Нисана на снимката!martod написа:Та кое викаш е първо 1.9 DCI на Реното, или дизела на Нисана ? .. biggrin.gifprius 3 написа: Как ще обясниш факта, че Реното излиза 1 година по-късно от Нисана?
На Лагуна 2000г. съм го виждал и на Примера Р12 след 2002 .. biggrin.gif Или викаш Нисан са го изобретили мотора, ама са го дали първо на Рено, да го потъркалят 2 години .prius 3 написа: Понеже ти много разбираш от двигатели да те попитам къде видя 1.9 DCI? Ама и от коли май толкова разбираш!biggrin.gif Ако беше поне малко информиран щеше да познаеш модела на снимката която съм дал и да си направиш веднага сметката или ако не знаеш да погледнеш, че 1.9 DCI на този модел не се слага и никога не се е слагал.
А това F9Q според теб какво е ? biggrin.gifmirott написа:Нисан нямат 1.9 Dci, май да е Рено... biggrin.gif
Сам го каза -пудри! Това е глобализацията,всичко което някога е имало лице,физиономия,характер, -сега ги различава само пудрата-козметиката!zi_zi_top написа:В този ред на мисли може да кажем, че Мазда, Форд и Пежо-Ситроен ползват еднакви двигатели. Да, като база двигателите са еднакви, но горивните системи, електроника и всички останали "пудри" около ДВГ са си на съответната марка и това ги прави различни.
Нормално е да има такъв обмен на технологии, защото разработването на един ДВГ струва много време и пари, а целта на всеки производител е да може да осигури добро качество на конкурентна цена.
Не е далеч, ние вече живеем в това време.kuzerdale написа:. ...Ми,то след време ще се обезсмислят марките,сигурно не е далеч времето в което емблемите на капаците на колите ще са просто някакви формални картинки!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта