след ремонта
-
след ремонта
направих ремонт на моята тойота авенсис-2000.129к.с.1.8куб.16винтила.защото харчеше масло.около1л.на-1000км. сменено е:гумички.клапани.верига.сигменти.свещи.бобини и семенинги .проблема е пак същия 1л. на 1500км .някой колега би ли ми казал от къде е или този модел си харчат така. 

първо колега този въпрос го задай на маисторите който са взели парите за ремонта второ аз моите бутала на селиката лично ги разпробих с 2мм
свредло за да има ефект ремонта двигатела и беше 1.8 7афе но имам една мисъл че тука говорим или за износен блок или за неправилно поставени вложки или сегменти бутала
свредло за да има ефект ремонта двигатела и беше 1.8 7афе но имам една мисъл че тука говорим или за износен блок или за неправилно поставени вложки или сегменти бутала

живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl
-
колкото до майстора съм сигурен в него.маслото ми е "тотал"10w40 .имам компресия по технически данни добра в нормите.блока е добре проверен е при отварянето.колата върви много добре и харчи добре.имам газова уредба от 2год.харчи газ на гр.10.5-12.5.извъноколо8.5 газ .бензин гр.9.5-извън 7.5това е къде е проблема
-