Автокаско без "свиреща" аларма

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
Raya
Благодарил/а: 1 път
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от Raya » 05 Мар 2012 20:38

nowyaris написа:///.Ама само един проблем имат,той си е от време оно-лесно взимат,трудно дават.///.
От мен до сега не са спечелили. Живот и здраве, дано тази година да мина без щети rolleyes.gif

п.с.Благодаря за 8-и март, ама още е рано, после искам пак biggrin.gif
....--Celica 1.8_00г--Avensis 1.6_00г--Avensis 1.8_05г--....

nowyaris

Мнение от nowyaris » 05 Мар 2012 20:44

Raya написа:
nowyaris написа:///.Ама само един проблем имат,той си е от време оно-лесно взимат,трудно дават.///.
От мен до сега не са спечелили. Живот и здраве, дано тази година да мина без щети rolleyes.gif

п.с.Благодаря за 8-и март, ама още е рано, после искам пак biggrin.gif
После пак,колежке,после пак. biggrin.gif Аз да съм първия,пък после може и да съм последния.

gh0s7r1d3r

Мнение от gh0s7r1d3r » 05 Мар 2012 21:26

nowyaris написа:
Raya написа:На 3-те Тойоти никога в БУЛИНС не са ми искали свиреща аларма. Караха ме да се заключа отвътре и да отворя капака, той не се отваряше и това ги удовлетворяваше.

Въпреки, че бях агент на ДЗИ, сега на Дженерали, продължавам да се застраховам в БулИнс....с тях спя спокойно rolleyes.gif
Те в Булинс искат свирки,не щат свирещи аларми.Карат те да заключиш колата отвътре и ако не може да се излезне-тва е тяхната кола.А капака на багажника не трябва да се отваря лесно,щото много хора сме возили там и не бива да излизат сами лесно.И с тях наистина се заспива спокойно и уморено-чак на сутринта.Така е.Мои хора са, знаем се,права си.Ама само един проблем имат,той си е от време оно-лесно взимат,трудно дават.Генетика.Ама кат ми свърши лизинга и аз съм при тях.Съдба,няма мърдане.Правилен избор,скъпа колежке,и честит 8 март авансово :thumbsup: .И на Десс ако чете,че с туй малкото дете занемари форума.
То да ти кажа няма такива дето дават лесно. На всичките им е добре като взимат, а после хич не им се дава. Ама това са си нормални неща... :)
SUBARU Outback 3.0 H6 2005
Toyota Yaris Sol 1.3 VVTi 2008

Аватар
nikolov22

Мнение от nikolov22 » 05 Мар 2012 22:04

Rudy написа:
prius 3 написа:Не може нещо, което не е упоменато от закона всеки да ти го иска.
Може - защото го има в общите условия -те са написани именно с цел да се регулира всичко, което не е указано в нарочен закон. Когато си подписал договор - си се съгласил с тези условия. Разбира се, може да оспорваш всичко в съда. С какъв успех? Дори да успееш да спечелиш, често това е пирова победа. А на повечето нови и гаранционни Тойоти - алармите се слагат от специализирани сервизи по договор с официалния сервиз и гаранцията не пада.

ПП. Аз нямам и не искам да слагам аларма...
колега не съм убеден че нямаш аларма почти всички нови тойоти които се отключват с копчета на ключа имат долу в ляво под таблото допълнителна аларма която се произвежда за определения модел кола
за да може да я управлява оригиналния ключ
живей на скорост живота е кратък https://www.facebook.com/AnkarRuse?ref=hl

Аватар
Raya
Благодарил/а: 1 път

Мнение от Raya » 05 Мар 2012 22:15

nikolov22 написа: почти всички нови тойоти които се отключват с копчета на ключа имат долу в ляво под таблото допълнителна аларма която се произвежда за определения модел кола
за да може да я управлява оригиналния ключ
Може и да няма на всички. На Селиката със игурност нямах (как ли не я пробвах), мисля, че затова акумулатора е още оригинален. 1-ия Авенсис също си правих експерименти, но не видях някакви признаци на аларма, но си имаше ключ за аларма. 2-ия Авенсис вече си има (за първи път го разбрах, когато бях заключила детето в колата, оказа се, че реагира на движение:))
....--Celica 1.8_00г--Avensis 1.6_00г--Avensis 1.8_05г--....

Публикувай отговор