TOYOTA AVENSIS 2.0 АВТОМАТ, бензин
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Diesel - мили ми смехурко - пий си хапчетата, че ставаш трагичен на моменти, а никой няма желания да ти слуша излиянията.... Да, виждал съм я, даже след това си я свалих от кутия сам, аксиален луфт, защото някоя кола е минала ПРЕЗ нея, защото е поне 6мм дебела и не се криви лесно... Даже си е купих нова след техната "намеса" и пак си е монтирах .... И няма да е лошо мило другарче, да започнеш ДА ЧЕТЕШ, а не да се насосваш каквото ти падне, както ти падне - не Е ремонта заради планката - следващия ремонт е заради нея, защото шеметите са я изкривили... ЧЕТИ и ако искаш, ще разбереш какво съм казал, иначе се позапри малко с квалификациите, защото почваш лекинко да дразниш....
Честито! Да си я караш със здраве.iliq_81 написа:Закупих я !
Много ми харесва и дано да е читава и да не прави проблеми .
Моята е същата но не е автоматик. Като знам как харчи моята се надявам да не ти побелеят косите и да не станеш чест посетител на кварталната бензиностанция. Иначе динамичността на колата е много добра но аз все пак минах от Голф 3 на Тойота така че не е много за сравнение. biggrin.gif
TOYOTA AVENSIS 2.0 VVT-I D4
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Не казвам,че Ником са я слагали.И все пак за нова кола повече контрол от страна на дилъра не пречи.То пък тя вече не е и толкова нова.Ама факта е налице-пипне ли български майстор (под майстор разбирам зле платен наемен работник на млада възраст) нейде...... . Честито на закупилите ловешки воолекс biggrin.gif .А иначе за колегата,закупил Авенсиса е по-добре да послуша на Мечо съветите.ЗиЗи каза на времето-сервизната история на колата кат сексуалната история на жената-знаеш само каквото трябва,другото......didak написа:Оторизираните сервизи обикновено ползват външен сервиз.nowyaris написа:На мен днес ми се прееба алармата.Колата стоя близо месец в гаража без да я пипам и от вчера пищи като луда от време на време.В моя сервиз(не е Ником) я оправиха за 10 минути срещу 5 лева и Митко(собственика на сервиза) докато пиехме кафе каза,че алармата е единственото нещо поставяно от българин в тази кола.Правете си сметката за оторизираните сервизи.Иначе може и да има много кадърни момчета там,не отричам да е така.Ама сигурно има и много некадърни-както навсякъде.
На Ником алармаджиите бяха някъде на гърба на операта.

- diesel_power
Брей само толкова ли можа да измислиш ?Me4oKyX написа:Diesel - мили ми смехурко - пий си хапчетата, че ставаш трагичен на моменти, а никой няма желания да ти слуша излиянията.... Да, виждал съм я, даже след това си я свалих от кутия сам, аксиален луфт, защото някоя кола е минала ПРЕЗ нея, защото е поне 6мм дебела и не се криви лесно... Даже си е купих нова след техната "намеса" и пак си е монтирах .... И няма да е лошо мило другарче, да започнеш ДА ЧЕТЕШ, а не да се насосваш каквото ти падне, както ти падне - не Е ремонта заради планката - следващия ремонт е заради нея, защото шеметите са я изкривили... ЧЕТИ и ако искаш, ще разбереш какво съм казал, иначе се позапри малко с квалификациите, защото почваш лекинко да дразниш....
Или просто докато пишеше ти порасна носа и счупи компютъра ?
- lederman
Да ти е честита придобивката!!!
ето полезни адреси за техническа информация.
http://www.toyota-tech.eu/
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=2185
на първия сайт може да намериш сервизен график за твоята кола/двигател, там пише кога какво се проверява и сменя.
ето полезни адреси за техническа информация.
http://www.toyota-tech.eu/
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=2185
на първия сайт може да намериш сервизен график за твоята кола/двигател, там пише кога какво се проверява и сменя.
Поздрави
T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.

T25 2AD-FTV /2007
Началната грамотност, е овладяване на четенето и писането в едно с разбиране на смисъла на написаното.
В процеса на писане се цели оформяне на съдържанието за постигане на определена комуникативна цел.