Maslo za skorostnata kutiq!
-
Maslo za skorostnata kutiq!
Mislq da smenqm sega masloto na skorostnata kutiq,4e moqta EE90 e na 230 hilki ve4e...
Kakvo maslo 6te mi preporu4at priqtelite ot Toyo-foruma?
75W90 na Motorex kak vi se struva?
Za ka4estvoto nikoi ne moje da bade siguren v Bg,no targoveca mi se kalne,4e e originalno 6veicarsko maslo!
Blagodarq predvaritelno!
Kakvo maslo 6te mi preporu4at priqtelite ot Toyo-foruma?
75W90 na Motorex kak vi se struva?
Za ka4estvoto nikoi ne moje da bade siguren v Bg,no targoveca mi se kalne,4e e originalno 6veicarsko maslo!
Blagodarq predvaritelno!
-
E,to 75W90 ne e li sintetika?!?Mislq,4e na nego pi6e6e pulna sintetuka...ne sum siguren,no...ugabuga написа:ponachalo ako e s ruchni - 75W90. Moje i sintetika da slojish. Ako e za high-performance se preporuchvat: Royal Purple, Motul, Redline, Mobil1
Da,ru4na e kutiqta!
No Motorex kato marka me interesuva dali e 4itavo maslo i dali bi se durjala dobre s nego koli4kata mi?

- mitiracing
- Обратна връзка:
Aз в момента карам с такова масло в скоростите - много съм доволен преди да го сменя много трудно влизаше 2-ра,след смяната нямам проблеми.И на мен не ми беше известно само че е много популярно за мотори 5 години карах мотор с такова масло не съм имал никакви проблеми за това реших да го използвам и за автомобил.Маслото е швейцарско и е малко известно и поради това рискът от ментета е малъкnovozagorski написа:E,to 75W90 ne e li sintetika?!?Mislq,4e na nego pi6e6e pulna sintetuka...ne sum siguren,no...ugabuga написа:ponachalo ako e s ruchni - 75W90. Moje i sintetika da slojish. Ako e za high-performance se preporuchvat: Royal Purple, Motul, Redline, Mobil1
Da,ru4na e kutiqta!
No Motorex kato marka me interesuva dali e 4itavo maslo i dali bi se durjala dobre s nego koli4kata mi?

az ne sam chuval za razlika Dextron II i III da e mineralno i sintetika, no moje i da barkam. na Toyotite s Dextron na shtekata vinagi gi pishe che idvete sa ok. sloji Dextron III za da ti e mirna glavata. garnitura hubavo si porachal, no triabva li ti, teche li? za kav filtar govorish? za prav pat chuvam na Toyota avtomatichna transmisia da se smenia filtaramitiracing написа:A kakvo maslo da sipja na moja Tercel.Avtomati4na kutija(pora4al sam si filtara i garnityrata)samo 4e se 4udja kakvo maslo da e Castrol ATF-DEXRON 2ili 3 dokolkoto znam ednoto e sintetika a drugoto mineralno pri nas dexron 2 se vodi TQ-D

->
- LordDigital
- СупраДжия
Кат му дойде една цедка вместо филтър ,ке се разбере че всъшност не били Компютри а ... компоти:)ALTEZZA написа:az ne sam chuval za razlika Dextron II i III da e mineralno i sintetika, no moje i da barkam. na Toyotite s Dextron na shtekata vinagi gi pishe che idvete sa ok. sloji Dextron III za da ti e mirna glavata. garnitura hubavo si porachal, no triabva li ti, teche li? za kav filtar govorish? za prav pat chuvam na Toyota avtomatichna transmisia da se smenia filtaramitiracing написа:A kakvo maslo da sipja na moja Tercel.Avtomati4na kutija(pora4al sam si filtara i garnityrata)samo 4e se 4udja kakvo maslo da e Castrol ATF-DEXRON 2ili 3 dokolkoto znam ednoto e sintetika a drugoto mineralno pri nas dexron 2 se vodi TQ-D

- LordDigital
- СупраДжия
Amm to e cedka bre ,smenqt gi mnooogoo redko pri pylni services (iztocvane na masloto i ot Hidro Mufata). Az sym smenql edin pyt ,na 100 000k miles izvadih cedka koqto si beshe kato chistak byrsak. Ne znam kakvo trebe da pluva vyv taz transmisia za da se utai po taz cedka.ugabuga написа:altezza kak be. na vseki 20k mili. i na tercela i na camryto gi smeniahme (kato beshe tercela auto).
pomisli za kvo shte ima filtar ako niama da se smenia
Inache otvarqneto na kartera na transmisiata e dobre ,poneze ot nego vinagi ima kakvo da se izchisti.