imam problem sas zapalvaneto na korola verso 2.2 d4d 2007
-
imam problem sas zapalvaneto na korola verso 2.2 d4d 2007
ot 5 meseca pritezavam kolata i ochte nemoga da i svikna tozi imobilaizer sled kato se postavi sled kolko vreme svetva botona v zeleno zachtoto pri men malko se bavi a skoro v stoda vopchte neiskache da svetne posle sled den dva se opravi sega raboti tova nechto regolirali se vobchte ili tragvame kam nov za 500 lv
-
- Обратна връзка:
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
ж=zh, ch=ч, ЛИ - отделно се пише от думата..... Въобще се пише.... Изобщо може ли да напишеш това НЕЩО, което ми отне 2 минути да прочета, БЕЗ НИКАКВИ пунктоационни знаци и трябва да се гадае къде свърша едното изречение, къде започва новото.... То бива несериозно отношение, ама никой не е длъжен да се кьори и да гадае какво искаш да питаш... Аз лично три пъти се мъчих да прочета това НЕЩО. Не разбрах имобилайзер ли искаш нов, колата ли не пали, безконтактно ли искаш да има колата !? Кое пали, кое се регулира !????!

-
- TATI
- Благодарил/а: 22 пъти
- Получена благодарност: 165 пъти
- Обратна връзка:
Пробвай с по-качествен кибрит и може да я запалиш. И малко бензинец ще ти трябва, че с нафта трудна работа. Иначе цървулите сме много в тоя форум.
Прочетете правилата на форума!
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
-
- Instruktor59@yahoo.com
Колега scania просто в този форум, както навсякъде, има правила за общуване. И е нормално, когато човек потърси помощ, да ги спазва.
За начало можеш да пишеш на кирилица.
След това, за да разберем какво точно питаш, опиши при какви твои действия какво се случва с колата - какво виждаш на екрана и пр.
Ако можеш и да подобриш малко словореда и препинателните знаци, ще бъде още по-добре.
Използването на груби думи не увеличава желанието на някой да ти помогне.
За начало можеш да пишеш на кирилица.
След това, за да разберем какво точно питаш, опиши при какви твои действия какво се случва с колата - какво виждаш на екрана и пр.
Ако можеш и да подобриш малко словореда и препинателните знаци, ще бъде още по-добре.
Използването на груби думи не увеличава желанието на някой да ти помогне.
Каквото сам си направя, никой не може...
-
- Получена благодарност: 2 пъти
Re: imam problem sas zapalvaneto na korola verso 2.2 d4d 200
tragvame kam nov za 500 lvskania r 420 написа:ot 5 meseca pritezavam kolata i ochte nemoga da i svikna tozi imobilaizer sled kato se postavi sled kolko vreme svetva botona v zeleno zachtoto pri men malko se bavi a skoro v stoda vopchte neiskache da svetne posle sled den dva se opravi sega raboti tova nechto regolirali se vobchte ili tragvame kam nov za 500 lv