Super e NOWOTO staro forumche!:)
Super e NOWOTO staro forumche!:)
Мнение от El Camino » 31 Яну 2005 22:59
BAD_DOG velik si!:) Rabota deto 4-5 admina q wyrsheha w drugiq forum ti q swyrshi za edin den!;)
Skorostta e super, banercheto s dwigatelq me keeefi i nai - gotinoto, che si e nashe!
Chestito! biggrin.gif
El Camino
Мнение от ALTEZZA » 01 Фев 2005 09:38
ALTEZZA
super e foruma
Мнение от Гост » 01 Фев 2005 11:12

ot koga pochvame oficuialno da pishem tuk?
punkara
Гост
Мнение от b_d » 01 Фев 2005 11:30
Форума работи, но:
1. няма старите attachment-и и ще ви помоля да не закачате нови, докато колегите от toyotabg.com не ни пратят таблиците с информацията.
2. Пънки е модератор на този форум. Поне във версията, която получих на предишния форум, модератор беше само admin.
3. Не знам дали е коректно да слагаме на toyotabg.com линк насам, но поне в clubs.dir.bg трябва да се сложи.
4. Тази картинка горе е само временно решение докато някой с повече талант от мен направи нещо по-красиво

Ако забележите проблеми - свиркайте.
b_d
-
Мнение от Speed_Demon » 01 Фев 2005 14:35

Speed_Demon
Мнение от b_d » 01 Фев 2005 14:51
За сега няма да има Кредор. Ако някой има желание нека да говори с http://www.kredor.com, да разбере условията за ползване и като има малко свободно време ще го пуснем, ако условията позволяват.Speed_Demon написа:i she ima li kredor i tuk,6oto kato sam v unito ne moga da pisha na BG, a iskam da se opitwam po nqkoi pat
b_d
Мнение от Гост » 01 Фев 2005 15:08
Хайде вече проблема с кирилицата да не го дискутираме, какво ще кажете?bad_dog написа:За сега няма да има Кредор. Ако някой има желание нека да говори с http://www.kredor.com, да разбере условията за ползване и като има малко свободно време ще го пуснем, ако условията позволяват.Speed_Demon написа:i she ima li kredor i tuk,6oto kato sam v unito ne moga da pisha na BG, a iskam da se opitwam po nqkoi pat
Гост
ToyotaFan
El Camino
sled tolkova izlisni prostotii
Мнение от jimmy » 01 Фев 2005 16:36

jimmy
Re: sled tolkova izlisni prostotii
Мнение от El Camino » 01 Фев 2005 16:49
???jimmy написа:I zakvo biaha vischkite izlishni prostotii i problemi s premestvaneto na foruma? Mai navsiakade si e pulno s uligofreni
Ologofreni se pishe be jimmi.
Q kato se pishesh na myj i dawash mneniq za drugite w awtomobilni forumi, kaji mi ygyla na klapanite na 3s-fe, che mi trqbwa za neshto.
El Camino
Мнение от b_d » 01 Фев 2005 16:58
И ако някой продължава да ги пише (не визирам никой), моля останалите да не обръщат внимание и да не му обясняват, че не е прав.
Аз лично мисля да не чета тези теми повече. Интересува ме техническата част, любопитните факти, интересни случки и т.н.
b_d
Re: sled tolkova izlisni prostotii
Мнение от Гост » 01 Фев 2005 18:34
Гастербаитерската ти тиква и липсва 16тиа клапанEl Camino написа:???jimmy написа:I zakvo biaha vischkite izlishni prostotii i problemi s premestvaneto na foruma? Mai navsiakade si e pulno s uligofreni
Ologofreni se pishe be jimmi.
Q kato se pishesh na myj i dawash mneniq za drugite w awtomobilni forumi, kaji mi ygyla na klapanite na 3s-fe, che mi trqbwa za neshto.
Гост
- juri_galev
Мнение от juri_galev » 01 Фев 2005 19:26
juri_galev
Мнение от ALTEZZA » 01 Фев 2005 21:13

ALTEZZA
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru