Като е моя защо човекът пита защо Мешаме Киа, ако искаме и ЗИЛ ще намесим в темата,ако е в класа и има отношение към темата!muf написа:Lexus, темата е твоя бе?LEXUS написа: А защо меШАМЕ Грейт Уол в Тойота форум.
Забрави ли biggrin.gif
Китайската кола Волекс-най-доброто ли е?
-
Карал съм коли с течна фаза. Познавам хора с по 30-40-50 к км навъртяни на течна фаза. Ти такова не си виждал с очите си. И не съм чел нищо разбирачо, чети, както обичаш да правиш - написал съм, че нямам инфо дали е течна фаза, но ако е, то тя харчи 1:1 бензин:газ и вдига мощността с 10-15%. Това си е като цяло за течната фаза. Щях да слагам на аутбак-а, но се отказах, заради лошата газ у нас и проблемите, които поражда. Сложих ГИ, спестих 1000 лв и съжалявам.
А мрънкаш ти. Тюв това, тюв онова, аутобилд това, топ гиър онова... Смешна работа, както си смешен и ти. Понякога между това което пише, това което казват класациите и реалността има огромни разлики. Ама ти как да го знаеш, като допир с реалността нямаш особено голям...
А мрънкаш ти. Тюв това, тюв онова, аутобилд това, топ гиър онова... Смешна работа, както си смешен и ти. Понякога между това което пише, това което казват класациите и реалността има огромни разлики. Ама ти как да го знаеш, като допир с реалността нямаш особено голям...
SUBARU Outback 3.0 H6 2005
Toyota Yaris Sol 1.3 VVTi 2008
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Познавал хора с това, онова, отново Пешо казал на Гошо.Да ти имам аргументите ! Карал ли си Волекс с газ, та да говориш за него как дава 15% повече мощност и как харчи 1:1 газ -бензин или говориш от това какво са ти казали приятели с други коли. Ти значи не си прочел, но си дочул. Страхотен довод. Това,че не четеш , е ясно. Важното е ,че се ослушваш. Но така да казваш сигурно без да си карал колата, за теб преди не беше довод. Но противоречиш си.gh0s7r1d3r написа:Карал съм коли с течна фаза. Познавам хора с по 30-40-50 к км навъртяни на течна фаза. Ти такова не си виждал с очите си. И не съм чел нищо разбирачо, чети, както обичаш да правиш - написал съм, че нямам инфо дали е течна фаза, но ако е, то тя харчи 1:1 бензин:газ и вдига мощността с 10-15%. Това си е като цяло за течната фаза. Щях да слагам на аутбак-а, но се отказах, заради лошата газ у нас и проблемите, които поражда. Сложих ГИ, спестих 1000 лв и съжалявам.
Аз казвам за ТЮВ и т.н., организации с репутация в това,което правят, а не този или онзи приятел ми каза това или онова. Какво повече да ти обясня,ако си малко интелигентен само ще се досетиш кое е сериозен довод и кое лаладжийски.
Класациите са от реалността, те не са от идеалния свят! Но именно те показват извадка с хиляди коли. И дават по-точна информация от това да си карал една бройка или да си чул от 5 приятеля какво били казали!
Последно промяна от LEXUS на 26 Фев 2012 18:14, променено общо 1 път.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
Като гледам какви коли кара gh0s7r1d3r, доста постно изглеждаш ти откачалко
Мисля си че в че в реални условия едва ли би говорил с теб, освен ако не му измиеш стъклото на някое кръстовище biggrin.gif
Мисля си че в че в реални условия едва ли би говорил с теб, освен ако не му измиеш стъклото на някое кръстовище biggrin.gif
Последно промяна от muf на 26 Фев 2012 18:18, променено общо 1 път.
Corolla 1.6 Dual VVTI 2008г
Rav 4 I 2.0 1998 г.
Rav 4 I 2.0 1998 г.
-
И един мормот завиваше шоколада в станиол. Мрън-мрън-мрън. Класациите отразяват милиони коли, ама не винаги са безпристрастни и точни. Справка - в твоите класации субару е много места зад марки като Форд. Моят личен опит, наблюдения сочат, че субару е много по-здрава от форд. Как да ти вярвам на глупавите класации? ТЮВ не е нещо извънземно и може да се манипулира.
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
хора,спрете тези никому полезни спорове!
@gh0s7r1d3r
какви проблеми може да се очакват заради лоша газ,и в нея ли могат да слагат някакви боклуци?аз съм чувал,че просто слагали повече бутан,понеже е по-евтин и може би така се намаля калоричността на горивото.
какво толкова може да стане с тая система течна фаза?
има ли други европейски производители на такива уредби,може би в холандия или италия?

@gh0s7r1d3r
какви проблеми може да се очакват заради лоша газ,и в нея ли могат да слагат някакви боклуци?аз съм чувал,че просто слагали повече бутан,понеже е по-евтин и може би така се намаля калоричността на горивото.

има ли други европейски производители на такива уредби,може би в холандия или италия?
Последно промяна от jim_beam на 26 Фев 2012 18:21, променено общо 3 пъти.
- LEXUS
Отново блестящ. Модераторът ще се разправи с обидните постове. Щом на някои им липсва възпитанието.muf написа:Като гледам какви коли кара gh0s7r1d3r, доста постно изглеждаш ти откачалко
Мисля си че в че в реални условия едва ли би говорил с теб, освен ако не му измие стъклото на някое кръстовище biggrin.gif
И ,muf, гледай колите на този и онзи и по това си изграждай мнение за човека и за неговото право в това, за което говори. Колко си ми безразличен.

Той модераторът да се хване с теб, ама едва ли може да ти помогне.
Трябва си специализирано образование, медицинско biggrin.gif
От мен един безплатен съвет:
С разправии по форумите няма да прокопсаш, положението ще се усложнява.
Довечера, като си легнеш помисли над това. Пробвай да изкараш седмица две без заяждания по форуми...ще видиш че ще имаш подобрение
Довечера, като си легнеш помисли над това. Пробвай да изкараш седмица две без заяждания по форуми...ще видиш че ще имаш подобрение
Последно промяна от muf на 26 Фев 2012 18:22, променено общо 1 път.
Corolla 1.6 Dual VVTI 2008г
Rav 4 I 2.0 1998 г.
Rav 4 I 2.0 1998 г.
-
Напротив, много е забавно да си в контакт с него. Следя го, за да разбера кога ще обърне плочата, че вече 3 години е от едната страна само и се изтърка. Тойота е номер едно, лексус е най-жестоката скъпа кола на света, немските коли са бангии, немските класации и медии са върха... И така. Някой да е чул нещо различно от това?muf написа:Като гледам какви коли кара gh0s7r1d3r, доста постно изглеждаш ти откачалко
Мисля си че в че в реални условия едва ли би говорил с теб, освен ако не му измие стъклото на някое кръстовище biggrin.gif
Дачия е на топ място в личната ми класация на скапани коли. Logan и Sandero са много, ама много смотани автомобили. Ебати кривите кошове! 1.2 мотора на Рено с 75 к.с. е уникално смешен агрегат. Едва върви. Ама едва, едва! За изпреварване ти трябват молитви. На цената на Volex-a получаваш тоя мотор и гола като пушка кола. А за по-малко пари - дори няма да имаш хидравлика на волана и ще ползваш колата за фитнес. Дори мотора 1.6 с 85 к.с. е пълен ташак. Ако докараш на Дачия екстрите до тези на китайката, колата ще стъпи над 20 бона. И няма да има прословутата газова уредба. Като се замисли човек, даваш едни 18500 лева за малка, градска чисто нова кола с разход от десет лева на сто километра пробег на цената на 10 лева на ден / за 5 години / - по най-груби сметки. Минаваш 100.000 километра и я хвърляш на някой за 3000 лева остатъчна стойност, с които си правиш вноска за нова. Десет лева на ден са ми една кутия цигари + дежурните кола и кафе. Общо взето, дори аз като фен на най-добрите автомобили / 3-те топ марки - БМВ, Мерцедес и Ауди /, намирам известни аргументи за евентуална подобна покупка. А това на практика означава, че няма да са малко хората, които биха били на подобно мнение.LEXUS написа:А защо да не меШАМЕ Киа в тема за грейт уол в тойота форум. А защо меШАМЕ Грейт Уол в Тойота форум. Както винаги си неадекватен. Яриса харчел 7.7/100 градско реален разход, а Китайската кола 7.3/100 официален среден разход.Най-вероятно реалния е 2 литра отгоре среден!gh0s7r1d3r написа: Toyota е номер едно! Лексус се прави от Toyota, следователно и той е номер едно!
И защо мешаме КИА в тема за Грей Уол в Тойота форума?
Дачия не е менте на Рено,а директно ползва Рено агрегати.
Китайската кола ползва китайски части.Хм, не звучи добре.
Къде плюя? Ти или продължаваш да си неадекватен, или си просто предубеден, защото не говориш за ОБИДИТЕ на човека от Вършец,докато аз не съм го обиждал! Престани с клеветите,много ниска летва.gh0s7r1d3r написа:LEXUS ПРЕЗИДЕНТ!!! Започвам да си мисля, че се е хванал на бас с някого, че може да напише 10 000 мнения до края на 2012 г. Само не разбрах къде е роден, та така плюе по хората извън София.
Я кажи кои са еднаквите доводи. Давам доводи, а такива като теб мрън мрън, тоя бил такъв,оня бил онакъв. Ето това са твоите доводи. Нищо не казваш както винаги.gh0s7r1d3r написа:П. С. Щом ТЮВ не са казали, че е лош китаеца, значи би трябвало да е добър, нали Лекс? Поне в това ни убеди последните години. Немските коли са скапани, ама немските твърдения, класации, организации са върха. Умирам от смях, когато ти се зачета в мненията. Няма значение за какво се спори, ти влизаш в миг в спора и доводите и писанията ти са еднакви!
Че немските коли са скапани го казват самите германци, техните класации са с репутация не защото аз го казвам! Падам от смях пък от твоето мрънкане ,където пиша аз. Мрън-мрън, мрън-мрън, Лексус много лошо се държи, Лексус такъв, онакъв, що така говорел,а не иначе, дрън-дрън, и нищо по темата И накрая нищо не си написал.
Отвори си една тема "Мразя Лексус" ,защото се обосновава, а аз обичам да мрънкам. И готово. Тази тема не е за Lexus.
-
Оооо бедна ти е фантазията какви боклуци слагат в газта. Филтрите за газта се задръстват със страшни боклуци и при обикновените ГИ. А при течна фаза помпата и регулатора заминавали, както и дюзите. Няколко добри газаджии с монтирани стотици уредби ми го потвърдиха и се отказах. А иначе на различните места газта е коренно различна и има такива боклуци, че се разсветкват чековете като блицове. Неведнъж съм го изпиталjim_beam написа:хора,спрете тези никому полезни спорове!
![]()
@gh0s7r1d3r

- LEXUS
Такава клевета има нужда от доказателства! Твоят личен опит е едно нищо в сравнение с опита на ТЮВ! Субару е сред първите в ТЮВgh0s7r1d3r написа:И един мормот завиваше шоколада в станиол. Мрън-мрън-мрън. Класациите отразяват милиони коли, ама не винаги са безпристрастни и точни. Справка - в твоите класации субару е много места зад марки като Форд. Моят личен опит, наблюдения сочат, че субару е много по-здрава от форд. Как да ти вярвам на глупавите класации? ТЮВ не е нещо извънземно и може да се манипулира.
Това не екласацийка, а отразява статистиката оъ милиони коли от германските технически прегледи. Как се манипулира?!
-
- LEXUS
Не се заяждам,за има позиция,която обосновавам. Заяждането го правиш ти и още няколко човека. Доста пъти призовавам да пишем по темата, защото темата не е за мен!muf написа:Той модераторът да се хване с теб, ама едва ли може да ти помогне.