Subaru Forester XT MOD
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: Subaru Forester XT x 2
Pozdravleniq za izbora!
Cherveniq Forester mnogo mi haresva.
KANU da te dovede da karame go-karts, kogato mojesh.
Znam, 4e si e individualno, no spored men Volk Rays shte mu stoqt po-dobre na Forester-a ot CE28.
Cherveniq Forester mnogo mi haresva.
KANU da te dovede da karame go-karts, kogato mojesh.
Znam, 4e si e individualno, no spored men Volk Rays shte mu stoqt po-dobre na Forester-a ot CE28.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
huhJapanese_fever написа:...Volk Rays shte mu stoqt po-dobre na Forester-a ot CE28.

->
- Japanese_fever
Sorry, iskah da kaja, 4e TE37 shte i stoqt po-dobre.
.....
Последно промяна от Simbat на 02 Мар 2012 14:21, променено общо 1 път.
- esox hunter
Заеби ги тия златистите джанти ве мен, на червеното форче хич няма да му тичат според менSimbat написа:
Колега като се организирате да ходите да карате само кажете и съм на линя,но другата седмица заминавам за Азия и после до БГ. Ето ги джантите,които изнамерих в идеално състояние и комплекта спирачки....
![]()

Виж колегата правилно те е насочил, а и аз ти казах, че по добре нещо тъмно напр. графит...Japanese_fever написа:Sorry, iskah da kaja, 4e TE37 shte i stoqt po-dobre.

А Japanese_fever предполагам има предвид този модел, който ти препоръчва:

- LordDigital
- СупраДжия
Tova F40 predni caliperi li sa? Po princip osnovnata ti griza za dzantite sha byde da moze da clearnat toz caliper. Ako ne e taina kakvi pari gi plasta?
Da se obazdame za pisti li? Ne znam sys tva Subaru dali sha te pusnat na pistite vyv Regiona ,inache nai-udobno sha ti e na Black Hawk Farms tq e tocno mezdu nas (Chicago) i vas (madiSon).
Da se obazdame za pisti li? Ne znam sys tva Subaru dali sha te pusnat na pistite vyv Regiona ,inache nai-udobno sha ti e na Black Hawk Farms tq e tocno mezdu nas (Chicago) i vas (madiSon).

- Japanese_fever
Що да не го пуснат?LordDigital написа:
Da se obazdame za pisti li? Ne znam sys tva Subaru dali sha te pusnat na pistite vyv Regiona...
А мен ще ме пунсат ли със Сивик-а?
Колега купувал съм ги на стандартни цени от Brembo. Те големи отстъпки не правят ...Japanese_fever написа:Що да не го пуснат?LordDigital написа:
Da se obazdame za pisti li? Ne znam sys tva Subaru dali sha te pusnat na pistite vyv Regiona...
А мен ще ме пунсат ли със Сивик-а?
Колкото до писти и каране аз колата на писта нямам намерения да я карам засега.На мен ми трябва дейли драивър през няколкото месеца когато съм в САЩ да ми дава кеф да карам.Това е автомобил,който и бавно да се кара дава много много кеф .
Има доста изписано в инетрнет за този модел .Във вариант МТ мисля,че са произведени около 200 бройки за САЩ така,че е доста рядко попадени особено като се има впредвид,че е под 20 К мили
За модификациите се водя в общи линии по тази статия:
http://www.modified.com/tech/modp-0911- ... ewall.html
В нета има тестове по писти с този модел :
http://www.youtube.com/watch?v=2uyPkavo66Y
http://www.youtube.com/watch?v=MjMlCL-2jaQ
- Japanese_fever
На писта не се ходи да се състезаваш с други коли, а със теб самия, както и на автокрос м/у другото.Simbat написа: По принцип с леките модификации,които съм замислил целя еднствено да постигна по-добър дейли драйвър и колата ще бъде prosto стане Stage 2 JDM Forester STI и... Ако искам да я пускам с "бигачки: мисля,че имам скромни шансове![]()
Аз на писта не съм ходил още и не знам дали ще ходя със сегашната ми кола, въпреки че ако не я настъпвам много ще издържи 20 мин. сесия.
Ето Форетъра първо с CE28 и после със TE37:

Отново поздравления за придобивките и бъдещите планове!
- Japanese_fever
Щом ще правиш JDM Forester STI е грехота да не го изкараш на пистата, макарче за там е хубаво и окачването да е друго.
Ти най-важното вече го имаш - спирачките.
Ти най-важното вече го имаш - спирачките.

-
Това са стандартни апарати за СТИ, визуално наподобяват Ф40 по броя на пот-вете, но нямат нищо общо с Ф40, доста по-нисък клас саLordDigital написа:Tova F40 predni caliperi li sa? Po princip osnovnata ti griza za dzantite sha byde da moze da clearnat toz caliper. Ako ne e taina kakvi pari gi plasta?
Da se obazdame za pisti li? Ne znam sys tva Subaru dali sha te pusnat na pistite vyv Regiona ,inache nai-udobno sha ti e na Black Hawk Farms tq e
tocno mezdu nas (Chicago) i vas (madiSon).

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif