jovko написа:Обмислям покупката на следният автомобил:
http://www.cars.bg/u570164
2002г, 1,4 бензин.
Какво бихте казали за автомобила? Аз попрочетох из форума, явно модела е ОК, но има проблеми с харчене на масло. Има ли от какво да се притеснявам и какво да огледам по самият автомобил?
Взех си такава Тойота миналата година юни месец и да ти кажа съм си много доволен от нея. За масло да харчи не ми се е случвало, обслужих я ноември месец в Тойота ( тъй като предните собственици са я обслужвали само там) и от разговорите с техниците до колкото разбрах масло не ми гори. Имам само проблем с катализатора чек лампата ми свети от него като вдигна над 120 км/ч, но от Тойота ми казаха, че това се дължи на това, че е карана само в градски условия и като я настъпах на магистралата излезна този проблем, който не пречи на разхода. Така, че ако си се навил да си взимаш такава кола сериозно няма да сбъркаш, но това си е мое мнение. Един съвет закарай я и я качи на стенд, аз в деня на покупката я закарах на Тойота да я проверят ( просто им имам повече доверие отколкото на кварталните сервизи ). Другото което е ако е от автокъща там всичко си е на късмет.