Китайската кола Волекс-най-доброто ли е?
Volex-a и пикапа / бензин и дизел / на GW са с мотори, които са разработка на компанията. Единственият мотор, който не е собствена разработка на GW е този, който се поставя в Хувър-а - бензинов агрегат на Mitsubishi със 136 коня. Такъв Хувър кара най-добрия ми приятел, който е един от директорите на Литекс. За 2г. -100.000 километра без проблеми. Вътре е много хубава кола - кожа, хубава имитация на дърво, хромирани степенки, камера за задно виждане. И е много удобен за каране SUV. На мен поне ми изглежда по-хубав и по-удобен от SUV-а на Дачия. За качеството не мога да коментирам.
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Аз имам инфото , разбира се. И е точно така. Но е безпринципно някой да твърди нещо и да кара опонента му в спора да го доказва. Пълен абсурд. Във всеки момент мога да представя доказателство за думите си.E60_Power написа:За моторите правя уговорка, че информацията ми е неофициална / така ми бе казано /. Така, че това твърдение е относително. Мисля, че в нета трябва да има някакво инфо по повод моторите. Който иска, да търси.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
- LEXUS
Пак твърдиш нещо и не можеш да го докажеш, нали? laugh.gifmirott написа:О, ти пак имаш данните.Само дето допреди час не знаеше кой дилър на тойота продава китайчета.И не, не са разработка китайска, а са си мицубиши.Просто на ховъра е истинско мицубиши, а другите са сглобени в китай, с мицубиши части.Друго?!
За дилърите на китайската марка не се интересува и това нищо не казва по темата. Не съм крил,че не го знам, но това няма отношение с темата.
- LEXUS
http://bdchangcheng.en.alibaba.com/prod ... ngine.html
Слоу, каква ми е вината, че човекът го изкарва на личен конфликт?
Колега mirott,надявам се разбираш английски.
Слоу, каква ми е вината, че човекът го изкарва на личен конфликт?

Колега mirott,надявам се разбираш английски.
Последно промяна от LEXUS на 24 Фев 2012 01:39, променено общо 1 път.
- LEXUS
is a self-developed 1.5L high-performance engine.mirott написа:Бе ти малоумен ли си или се правиш...надявам се да се правиш...
Мицубиши под друго име са моторите!Не са китайска разработка!По лиценз, как искаш го кажи!Наистина ли не проумяваш?!biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif