Китайския Ярис

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Заключено
Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 24 Фев 2012 00:05

nowyaris написа:Аз предлагам и по двете теми тук и в другия раздел да се изказват мнения само на колеги,които са си продали Тойотата и са си купили китайското.Всякакви други мнения да не се зачитат и да се считат за дребнаво заяждане,поради което модераторите да ги трият незабавно и без предупреждение.
Няма заяждане , когато се сравняват двигатели, разход, цени, гаранции. Има само цифри и оттам всеки може да си направи извод кое е по-изгодно, оборудвано и добро предложение спрямо другото.

Всеки личен опит е строго индивидуален и не може да даде точна информация, за това се правят измервания по ясни процедури, на които ясно се вижда коя кола колко е ефективна.
Дори ако не пишат конските сили на двигателя, един,който го кара ще каже,че е много мощен и е поне 120 коня в неговите очи, а друг ползвател ще каже,че е 50 коня,щото не върви за неговите представи. Един кара като състезател и ще каже висок разход, друг нормално- и по-нисък.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 24 Фев 2012 00:10

mirott написа:И къде са ти данните?2 л?А тоя двигател кой го произвежда бе, умник?И той ли е китайски?Я звънни на чичо ти, да звънне на Венцо да го пита та да ти кажат...Браво!Като си купя ще пиша!А тотка и е навремило май...
Кой го произвежда- китайците, разбира се! Ти кой мислиш,че го произвежда,конспираторе?

Защо аз да ти намирам информацията, във Вършец да не ви е слаб нета?

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 24 Фев 2012 00:11

mirott написа:И къде са ти данните?2 л?А тоя двигател кой го произвежда бе, умник?И той ли е китайски?
Е ти съвсем се оля! Да не би да мислиш,че двигателят не е китайски? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

mirott
Благодарил/а: 14 пъти
Получена  благодарност: 16 пъти

Мнение от mirott » 24 Фев 2012 00:12

Нета в Иван Вазов си е добре...Китайците?Аз бях до тук...много има да четеш... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Я ми покажи, някъде дали пише че е китайски?!То че не е, не е...ама къде го пише, че е?!
На санг йонг какви са двигателите?!Пак ли китайски? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Последно промяна от mirott на 24 Фев 2012 00:14, променено общо 1 път.

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 24 Фев 2012 00:14

mirott написа:Нета в Иван Вазов си е добре...Китайците?Аз бях до тук...много има да четеш... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ти има много да четеш, защото с нищо не казване, а само задаване на въпроси и след това казване "не е верно, аз знам как е, ама не казвам" такива изказвания тежат само в Иван Вазов кварталното кафе.

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 24 Фев 2012 00:15

mirott написа:Нета в Иван Вазов си е добре...Китайците?Аз бях до тук...много има да четеш... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Я ми покажи, някъде дали пише че е китайски?!То че не е, не е...ама къде го пише, че е?!
Цялата кола е китайска, подразбира се,че и двигателят е китайски. Ти покажи къде пише,че не е китайски, защото ти го оспорваш!

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 24 Фев 2012 00:16

mirott написа: На санг йонг какви са двигателите?!Пак ли китайски? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Санг Йонг имат толкова общо с Китай, колкото ти с интелект.

mirott

Мнение от mirott » 24 Фев 2012 00:16

Е да, ама кафето е Нерон...
Та кажи ти сега, къде пише че са китайски тия мотори?Само малко поразрови, да не се окажат други... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

mirott

Мнение от mirott » 24 Фев 2012 00:18

Някъде да съм казал за санг , че са китайски?Питах за моторите?Ааааа, подразбирало се.Нищо май не подразбираш... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Я попрочети малко!!!И май пръв казах, че не е китайски-докажи обратното, умничкия той... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 24 Фев 2012 00:20

mirott написа:Е да, ама кафето е Нерон...
Та кажи ти сега, къде пише че са китайски тия мотори?Само малко поразрови, да не се окажат други... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ако ще да е Цезар. Няма какво да се ровя. Ти твърдиш обратното. Рови се ти.

mirott

Мнение от mirott » 24 Фев 2012 00:21

Не, аз казах, че не е китайски!Докажи обратното!!!Малко ще ти е трудничко...
Последно промяна от mirott на 24 Фев 2012 00:22, променено общо 1 път.

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 24 Фев 2012 00:21

mirott написа:Някъде да съм казал за санг , че са китайски?Питах за моторите?Ааааа, подразбирало се.Нищо май не подразбираш... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Я попрочети малко!!!И май пръв казах, че не е китайски-докажи обратното, умничкия той... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Хаха, толкова си нелеп! Пръв казал, ауу кажи на учителката! biggrin.gif Не става въпрос кой пръв е казал, става въпрос,че е логично китайска кола да е с китайски мотор. Ти твърдиш,че не е. Кажи с какъв е?

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 24 Фев 2012 00:22

mirott написа:Не, аз казах, че не е китайски!Докажи обратното!!!
Като си казал, кажи какъв е! Какво да доказвам, това,което ти искаш да обявиш аз да ти го доказвам? Много се бъркаш.

mirott

Мнение от mirott » 24 Фев 2012 00:23

Не, не е логично.Акоо това ти е логиката вече е ясно що нищо не разбираш... tongue.gif

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 24 Фев 2012 00:23

mirott написа:Не, аз казах, че не е китайски!Докажи обратното!!!Малко ще ти е трудничко...
Не, на теб ще ти е трудничко да докажеш твърдението си.

Заключено