Китайския Ярис

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Заключено
mirott
Благодарил/а: 14 пъти
Получена  благодарност: 16 пъти

Мнение от mirott » 23 Фев 2012 23:29

LEXUS написа:
mirott написа:biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
И тва ли не знаеш?!
Кажи кои дилъри на Тойота де? Ти някакъв бот ли си?
И като ти казахме кво?Стана малоо по-знаещ...ама не и по-умен... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

nowyaris
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от nowyaris » 23 Фев 2012 23:30

Vesko написа:Що не престанете да спорите за рекламите? biggrin.gif

ПП: темата ми прилича на твърдението колко колата ми е икономична и "високотехнологична".... за последното може да се спори, ама определено не е икономична biggrin.gif
Ти сега нали знаеш,че двама кат си мерят пишките не е добре да се дупиш.Остави ги да си спорят.Така или иначе LEXUS си е прав.

mirott

Мнение от mirott » 23 Фев 2012 23:31

Е аде де...говори ти за колите тогава.Статистика?Лично ли мнение?Какво ти мнение, ти едва ли на снимка си ги виждал още...давай, говори за колите...
Последно промяна от mirott на 23 Фев 2012 23:49, променено общо 1 път.

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 23 Фев 2012 23:35

mirott написа:Аз няма как да съм нервиран.От глупци не се нервирам.Я се аргументирай за китайчето?Сяда ли?Кара ли?Вижда ли?Статистика?Нали обичаш статистиката.Ама няма ли сега?!Ах...
Не съм елементарен, просто показваш колко много не знаеш! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
И Венци(братчето на Митьо Пищова-и тва ли знаеше, смешко?) не е кой да е, а официален дилър на тойота.Дали пък това поне знаеш... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Какво не знам, извънстоличен жителю? Кое не знам. Какво като седнеш в китайската кола Какво като я караш. Това ще я направи ли по-икономична от заводския разход ,който е 2/100 над конкуренцията? За емисии да говорим ли , или те нямат значение! Кое има значение изобщо тогава!

За Венци поне не ми говори, така се казва управителят, казва се Венси, той е дилър за Габрово и Търново. Знам го, и то от над 10 години, чичо ми е познат с него, защото има бизнес и в Габрово. Отдавна го знам Венци. Излишно се пъчиш.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

nowyaris

Мнение от nowyaris » 23 Фев 2012 23:36

muf написа:
nowyaris написа:Нищо чудно няма.И нищо редно няма.Най обикновени китайски чалъми
А да ти прави впечатление че дилърите на Тойота продават и Great Wall.
Не е ли малко самонадеяно да даваш такива оценки от малката си камбанарийка
Прави ми впечатление.И какво от това?Нали не смяташ,че е политика на фирмата Тойота.В Русе ги продава дилъра на Нисан,например.Надали е политика на фирмата NISSAN.Отделно според мен има голяма разлика между "продава" и "опитва се да ги продава".Казах ти в друга тема-китайските колички никак не са лоши,имат само един основен недостатък-никъде по тях не пише TOYOTA.Тва е :thumbsup: .

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 23 Фев 2012 23:38

mirott написа:
LEXUS написа:
mirott написа:biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
И тва ли не знаеш?!
Кажи кои дилъри на Тойота де? Ти някакъв бот ли си?
И като ти казахме кво?Стана малоо по-знаещ...ама не и по-умен... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Това,че се опитваш да обидиш някого, не те прави по-убедителен. Особено теб никак. Ти не си написал един факт, само задаваш въпроси и казваш "не е верно това или онова,щото аз знам". Ето това е извънстоличен запазен прийом.

mirott

Мнение от mirott » 23 Фев 2012 23:39

Ами като познаваш Венцо, как така не знаеш, че продава китайчета?И отде знаеш, че съм извънстоличен жител?То столичанин е обидно отдавна, само ме ласкаеш, ама отде знаеш?! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifАми ако съм повече време в София, отколкото ти?
Що, ти какъв факт написа?За разход на гориво?Емисийки?
А, сега ровим в гугъл за факти... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Последно промяна от mirott на 23 Фев 2012 23:43, променено общо 1 път.

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 23 Фев 2012 23:43

mirott написа:Ами като познаваш Венцо, как така не знаеш, че продава китайчета?И отде знаеш, че съм извънстоличен жител?То столичанин е обидно отдавна, само ме ласкаеш, ама отде знаеш?! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Що, ти какъв факт написа?За разход на гориво?Емисийки?
Не съм казал,че не те лаская!

Изчаках да ми каже колегата за дилърИТЕ, защото знам ,че Венци е 1 дилър и продава в Габрово и Търново. Не знаех за другите дилъри обаче, което отчитам като моя неинформираност за това.

Но това кои частни дилъри продават Грейт Уол никак не показва,че това е най-добрата кола в ценовия клас, както твърди МУФ, а ти го подкрепяш, или греша?

mirott

Мнение от mirott » 23 Фев 2012 23:47

Да, твърдя, че е по-добра от киа рио или дачия сандеро...те па са пълна скръб!Карал съм ги и 3-те вече и някак освен ефтиничкия интериор колата дава разход под 6 на дълго и има куп екстри, дето киа ще струва над 20 000, ако изобщо ги предлага.Да, по-добро е като нова, като остарее, ще видим....най-малкото ще има статистики и ще ти е по-лесничко biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 23 Фев 2012 23:55

То всяка кола в тоя клас дава разход под 6/100 на дълго. Що за глупости пишеш отново. Китайската кола има 2/100км. по-висок среден разход от конкурентите си. Ти искаш да убедиш някого,че реално дава под заводския разход. Може би и емисиите сваля,а?
Ти коя Киа Рио си карал?

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 23 Фев 2012 23:56

mirott написа:Да, твърдя, че е по-добра от киа рио или дачия сандеро...те па са пълна скръб!Карал съм ги и 3-те
Страхотно обосновано мнение както винаги. Същият си като muf“ Това са кафеджийски приказки.

mirott

Мнение от mirott » 23 Фев 2012 23:58

Ами дай статистиката де.И твоето са глупости.Докажи, че са по-лоши...
И това, че имам лични наблюдения за теб може да е кафеджиййско, ама аз си знам колко е така... biggrin.gif

nowyaris

Мнение от nowyaris » 24 Фев 2012 00:03

Аз предлагам и по двете теми тук и в другия раздел да се изказват мнения само на колеги,които са си продали Тойотата и са си купили китайското.Всякакви други мнения да не се зачитат и да се считат за дребнаво заяждане,поради което модераторите да ги трият незабавно и без предупреждение.

Аватар
LEXUS

Мнение от LEXUS » 24 Фев 2012 00:04

Твоите лични впечатления не ме интересуват. Важни са фактите, а те сочат 2/100км. по-висок разход на китайската кола, по-високи емисии- неефективен двигател.

mirott

Мнение от mirott » 24 Фев 2012 00:04

И къде са ти данните?2 л?А тоя двигател кой го произвежда бе, умник?И той ли е китайски?Я звънни на чичо ти, да звънне на Венцо да го пита та да ти кажат...Браво!Като си купя ще пиша!А тотка и е навремило май...
Последно промяна от mirott на 24 Фев 2012 00:06, променено общо 1 път.

Заключено