Незнам защо си мислиш, че японските модели или в частност Toyota нямат мотори с голям обем, незнам и дали си карал нещо японско в по-различен клас от Avensis, но нещата определено не са точно така както си ги представил, повярвай миE60_Power написа:В тоя форум е ебати веселбата. Форумът на БМВ изглежда нереално стерилен и скучен в сравнение с този. Личното ми мнение, че Тойота и Лексус заслужено са на челните места по надеждност, защото са здрави коли. Обаче .... има едно "обаче", според мен! Качество поне според мен не означава само едно копче или лост да работи безотказно в продължение на 20 години, например. За мен качество означава и материала, който е използван за изработване на съответния бутон или детайл, и обема на мотора, ако щете / японските коли обикновено са с малки мотори за моя вкус /, и визията / екстериор / на автомобила, и цялостното и комплексно усещане за лукс и комфорт. И много други дребни и не чак толкова дребни неща. Понятието "качество" има различни измерения. Така аз възприемам нещата. И в този смисъл всеки при покупка на автомобил мислено нахвърля минуси и плюсове при евентуална покупка на конкретен автомобил. Защото хората са различни - едни обичат да пътуват, а други са домошари, други сменят често работата си, а трети се привързват към начина си на живот. И така нататък. Същото е и с избора на автомобил, просто защото хората са различни - едни искат кола, която да ги вози безпроблемно от точка А до Б, а други предпочитат автомобила да не е върха на надеждността, но да им доставя по-голямо удоволствие - като шофиране, като външен вид като общо усещане за това, че притежаваш хубава вещ. И затова споровете коя кола е по-по-най са малко безсмислени, защото един човек слуша главата си, а друг сърцето си. За мен модела Е60 по никакъв, ама по никакъв начин не може да бъде сравняван с която и да е Тойота / колкото и хубави коли да са японките /. Така усещам нещата аз, както всеки един човек има своите различни разбирания за естетика, лукс и комфорт. Да, може да е по-надолу в класации за надеждност, но никоя друга кола от тези, които съм притежавал / а те не са били една и две / не ми е доставяла такъв кеф при шофиране, както тази. Така, че ако ще и на 189-то място да е - ОК. Просто ми харесва повече от Тойота и това е. Визия, управление, мотори, спортен дух. Всичко. Мяташ едно кожено яке, слагаш Ray Ban-а и газ. Тая емоция и усещане за свобода нито една Тойота не може да ми даде. Просто, различни автомобили, различни таргет групи като клиенти, различни концепции.

А това със спортното усещането как го прецени, както ти сам каза си карал два модела на марката?