ГИ на рав4 98г?
ГИ на рав4 98г?
Колеги искам да попитам хората които са ползвали ГИ на тази равка или изобщо на този двигател 3SFE .Спрял съм се на фобос1 или ловато,като цена са еднакви 1100лв.Ако някой е ползвал от тези модели ГИ ще го помоля да сподели мнения.За фобос казаха че може да се правят всякакви настрайки софтуерно ,докато ловато е по орязано.Ловатото е било с по тихи инжектори пред инжекторите на фобос.Всеки който иска да се вклучи със своите преживявания доволни или недоволни нека да се вклучи мерси предварително.
Не се притеснявай слагай Фобос 1. Имам Авенсис с двигател като твоя, вече са минати над 15 000 км и то само градско /в София/. Монтирах я в Д. Богров, но не ти препоръчвам да го правиш при тях - неграмотници са. Същите уредби монтират и Еврогаз в Г. Баня. При тях сложих същата уредба на Х. Соната по-добри са във всяко отношение.
Как се държи колата във високите обороти 4000-6000 пробвал ли си я,имам предвит инжекторите колко омови са?.Какъв разход имаш?И през тези 15 000км какви разходи си имал по подръжката?goroust написа:Не се притеснявай слагай Фобос 1. Имам Авенсис с двигател като твоя, вече са минати над 15 000 км и то само градско /в София/. Монтирах я в Д. Богров, но не ти препоръчвам да го правиш при тях - неграмотници са. Същите уредби монтират и Еврогаз в Г. Баня. При тях сложих същата уредба на Х. Соната по-добри са във всяко отношение.
Никакви проблеми при високи обороти, разлика в пъргавината също няма, омаслител на клапаните не съм слагал, а за разхода - до 12/100 в градско и до 8/100 извънградско. На около 10 000 км гаранционно ми смениха 2 инжектора /бяха блокирали - така ми обясниха/ и смяна на филтър на уредбата /20 лв. + 20 лв. за тежкия труд/, по калота нищо не съм сменял.
Последно питане,колко ома са ти инжекторите?Моята най вероятно ще е с по голям разход поради постоянното 4х4 и по големите гуми и др. ,но то в това се изразява слагането на ГИ "икономия".Мерси за бързите отговори определено към фобос 1 съм се насочил.За ланди ренцо нямам идея колко струва,но най вероятно ще е по скъпа.Намерих фобос 1 за 1050лв Предложи ми я Искрен Каравасилев.goroust написа:Никакви проблеми при високи обороти, разлика в пъргавината също няма, омаслител на клапаните не съм слагал, а за разхода - до 12/100 в градско и до 8/100 извънградско. На около 10 000 км гаранционно ми смениха 2 инжектора /бяха блокирали - така ми обясниха/ и смяна на филтър на уредбата /20 лв. + 20 лв. за тежкия труд/, по калота нищо не съм сменял.