Някой от форума тук дали е завеждал щети породени от непочистените улици?
Днес по новините показаха някои последствия за колите от заледенелите коловози и се замислих, хората завеждат ли щети към застрахователите ?
Веднъж реших да заведа щета на одран праг от дупка. Застрахователите ми казаха, че понеже е станало в движение, трябва ми протокол от катаджиите/полицаите. По пътя на логиката, би трябвало да се отнася и за щети от лед/сняг?
Зимна приказка без край-в главните роли:почистване, полиция
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
За пукнатият ми картер от лед на времето булинс ми платиха картера и корите под джигателя. Ама за това че ми изтече маслото и ми смениха коляновият вал с малко лагери ми показаха среден пръст. Трябвало да погледна че нямам масло... интересно в движение как да го направяRaya написа:Някой от форума тук дали е завеждал щети породени от непочистените улици?
Днес по новините показаха някои последствия за колите от заледенелите коловози и се замислих, хората завеждат ли щети към застрахователите ?
Веднъж реших да заведа щета на одран праг от дупка. Застрахователите ми казаха, че понеже е станало в движение, трябва ми протокол от катаджиите/полицаите. По пътя на логиката, би трябвало да се отнася и за щети от лед/сняг?

- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Ама аз си пукнах картер-а в Добрич или на магистралата около Варна.... а лампата за ниско налягане започна да мига в София... Да спирам през 5км да проверявам маслото ли??? При условие че вече имах безпроблемни 300х.км с тойота дето не бях и докосвал пръчката за проверка на нивото на маслото biggrin.gif От къде да знам че новите са по-кекави от старитеslowtraveler написа:Нямал съм проблеми с кори и т.н. по застраховка...
А Веско е имал лампа за ниско налягане на маслото, а докато има налягане, няма блокиране на колянов вал...

- slowtraveler
- slowtraveler
Хаха, Веско, това ми напомни един колега, който идва в офиса и казва 'абе какво значи една лейка на таблото'....
Веднага ми настръхнаха косите...
А той ме успокоява - 'споко бе, тя примигва само по баир нагоре' laugh.gif
Но там автомобила бе Таврия, и издържа
П.С. В книжката ти пише - светне ли НЕЗАБАВНО изгасете двигателя и с пътна помощ - в сервиза...
Веднага ми настръхнаха косите...
А той ме успокоява - 'споко бе, тя примигва само по баир нагоре' laugh.gif
Но там автомобила бе Таврия, и издържа

П.С. В книжката ти пише - светне ли НЕЗАБАВНО изгасете двигателя и с пътна помощ - в сервиза...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008