Да сменя ли стар Авенсис с нов?
Да сменя ли стар Авенсис с нов?
Здравейте.
Днес ходих до дилър на Тойота и се интересувах за Тойота Авенсис която предлагат 1.8 бензин на цена 33 900лв.
http://www.toyota.bg/Images/AVENSIS%202 ... 043589.pdf
Бих искал да чуя мнения от хора който са по добре запознати,добра ли е цената за този автомобил и дали си заслужава.
Все пак като я гледа е леко базовка с климатроник и ел.пакет. Но пък, какво му трябва на човек, аз не съм претенциозен.
Искам да попитам и за навигацията която се предлага.
С какви карти работи, подробна ли е? Някой запознат да каже, ще съм благодарен.
Прегледах 5годишната гаранция. Добре е, уж. Крие ли някакви подводни камъни и могат ли да се направят и да я тълкуват/интерпретират така, че да се измъкнат при евентуален проблем.
Ако след 5 години реша да я продам (ще е на около 100хил.км), каква цена бих и взел предвид "естрите".
(Предполага се, че колата ще я пазя и поддържам)
В момента карам 2003 Авенсис Д4Д ,доволен съм ,но автомобила вече на 210 000км.
Обслужен е напълно , а преди 15 хилки смених съединител с маховик.
Карам сравнително малко- по 15-20хил.км на година.
П.С:Сащо така да попитам ,може ли да ми направят отстъпка ако реша да закупя 2 автомобила?
Благодаря предварително на всички отзовали се!
Поздрави!
Днес ходих до дилър на Тойота и се интересувах за Тойота Авенсис която предлагат 1.8 бензин на цена 33 900лв.
http://www.toyota.bg/Images/AVENSIS%202 ... 043589.pdf
Бих искал да чуя мнения от хора който са по добре запознати,добра ли е цената за този автомобил и дали си заслужава.
Все пак като я гледа е леко базовка с климатроник и ел.пакет. Но пък, какво му трябва на човек, аз не съм претенциозен.
Искам да попитам и за навигацията която се предлага.
С какви карти работи, подробна ли е? Някой запознат да каже, ще съм благодарен.
Прегледах 5годишната гаранция. Добре е, уж. Крие ли някакви подводни камъни и могат ли да се направят и да я тълкуват/интерпретират така, че да се измъкнат при евентуален проблем.
Ако след 5 години реша да я продам (ще е на около 100хил.км), каква цена бих и взел предвид "естрите".
(Предполага се, че колата ще я пазя и поддържам)
В момента карам 2003 Авенсис Д4Д ,доволен съм ,но автомобила вече на 210 000км.
Обслужен е напълно , а преди 15 хилки смених съединител с маховик.
Карам сравнително малко- по 15-20хил.км на година.
П.С:Сащо така да попитам ,може ли да ми направят отстъпка ако реша да закупя 2 автомобила?
Благодаря предварително на всички отзовали се!
Поздрави!
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
цената ми се вижда доста добра!
тая 5г гаранция включва 3г 100к от тойота плюс другите 2г е нещо като застраховка,която не поема всичко.
за навигацията според мен не се набутвай,карта на бг ако има,тя ще е някаква оскъдна.залепи си един гармин на предното стъкло и си готов,за жълти стинки.със спестените пари си поръчаш кожен салон или нещо смислено по твой избор!
отстъпка винаги може да се получи,трябва да се пробваш!
тая 5г гаранция включва 3г 100к от тойота плюс другите 2г е нещо като застраховка,която не поема всичко.
за навигацията според мен не се набутвай,карта на бг ако има,тя ще е някаква оскъдна.залепи си един гармин на предното стъкло и си готов,за жълти стинки.със спестените пари си поръчаш кожен салон или нещо смислено по твой избор!

отстъпка винаги може да се получи,трябва да се пробваш!

Аз си имам Гарминче, но се зачудих за тази навигация, понеже гледах в мобилето един Авенсис с високо ниво (според мен) с друг тип навигация.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Тази ми се струва малко........все едно не на място.
С какви карти ще работи? IGO,Garmin, други?
Кожата не ми се струва много удачна. Четох, че не е от "качествените", лятото спарва, зимата студено?
Кожата не ми се струва много удачна. Четох, че не е от "качествените", лятото спарва, зимата студено?
- jim_beam
- Автомобил: Honda HR-V RU
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 6 пъти
- Обратна връзка:
d3stan написа:Аз си имам Гарминче, но се зачудих за тази навигация, понеже гледах в мобилето един Авенсис с високо ниво (според мен) с друг тип навигация.
работи само с ориг.двд на тойота,забрави го!
в описанието пише,че кожата е естествена,хвърли едно око,би трябвало да е читава.не като при хонда crv или при мл изкуствена.моята е на 5г и е без грешка,естествена телешка кожа от еквадор или парагвай беше.една печка вебасто да забиеш пак е по-добре от навито!

- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Ти да не живееш в тази кола? laugh.gif
По-добре си купи един двустаен апартамент!
По-добре си купи един двустаен апартамент!

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
12999 лв. + 23 х 1300 лв вноски по-точноd3stan написа:Колеги, не гледате от долу какво е написано.
+ 23 х 1300 лв
Пак подвеждащи текстове кактп винаги в бг biggrin.gif Аз само като се отвори страницата прочетох първата цена, кай ще ти чете дребният шрифт. Е за такива трябва акта сопа или както и да се казва закон biggrin.gif
Това от обявата в мобилето за онзи авенсис които пуснах да мус е види централната конзола с навигацията.
И така колеги: да чуя вашите мнения.
При положение,че карам по 15-20хили годишно, струва ли си да закупя такъв автомобил с такива екстри.
П.С: за навигацията , да разбирам, че мненията са негативни?
И така колеги: да чуя вашите мнения.
При положение,че карам по 15-20хили годишно, струва ли си да закупя такъв автомобил с такива екстри.
П.С: за навигацията , да разбирам, че мненията са негативни?
- smsdeliverer
- Автомобил: LEXUS NX300H F sport
- Обратна връзка:
Аз като гледам за тези пари получаваш освен навигация и камера за задно виждане, така че не знам дали е безмислено.
Навигацията е Toyota TNS 350 с ъпдейти, които гледам се предлагат безплатно от Тойота и се правят през компютър на SD картата на уреда.
Навигацията е Toyota TNS 350 с ъпдейти, които гледам се предлагат безплатно от Тойота и се правят през компютър на SD картата на уреда.
Последно промяна от smsdeliverer на 19 Фев 2012 00:00, променено общо 1 път.
Lexus NX 300H F sport