1. H6 или 2.5
2. Ръчка или автомат
Четох, че 6-така има повече предимства пред 2.5
За бюджет до 20к лв. мисля, че ще се намери добър екземпляр, но има и доста 'ментета' Какво ще ме посъветвате?
Има 2.5 ХТ, но мисля, че е само АТ. Американска версия, има един прекрасен в София, който се продава, но цената му е доста височка, иначе, това е единствения модел, за който сменям моя сега.proscrip написа:За ГТ - едва ли ще сколаса с тез пари в България, а и имаше едно единствено, което се продаваше, май вече е продадено, остава варианта да си го домъкне от САЩ. Инак от тук 3.0 и после един чарджър кит на Раптор. Мотора е с верига и е по-сполучлив от 2.5.
Само да те предупредя, че 3.0 са здрави, но специфични двигатели, не можеш да очакваш здравината като на Карината 1.8. Много са капризни към масло и антифриз, че и бензин - не понасят дълги натоварвания на макс. скорост - в смисъл недей го пъни редовно по 150 км на 230-250 км/ч по магистрала примерно. Инак може да се ръчка здраво в обороти, няма проблеми.
ПП 2.5 турбо иска малко модване от заводските настройки, че нещо много обеднява и то не само с нашия бензин. Ама има кой да ги направи в София.
ППП Всъщност има ли изобщо Аутбек с 2.5 турбо мотор?
Кой стигна до тези заключения и къде в нормална държава (освен аутобаните в Германия) може да подържаш такава скорост толкова дълго време.proscrip написа:
Само да те предупредя, че 3.0 са здрави, но специфични двигатели, не можеш да очакваш здравината като на Карината 1.8. Много са капризни към масло и антифриз, че и бензин - не понасят дълги натоварвания на макс. скорост - в смисъл недей го пъни редовно по 150 км на 230-250 км/ч по магистрала примерно.
Привет колега,cokata написа:Ясно е - ще се взима Субару. Гледах няколко модела, но още се колебая:
1. H6 или 2.5
2. Ръчка или автомат
Четох, че 6-така има повече предимства пред 2.5
За бюджет до 20к лв. мисля, че ще се намери добър екземпляр, но има и доста 'ментета' Какво ще ме посъветвате?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта