Здравейте на всички в форума.
Не знам дали не повтарям темата на някой колега, но аз също искам да стана собственик на Тойота Авенсис 2.
Нямам впечатления от този автомобил, но винаги съм го харесвал.
От една седмица гледам Авенсиси и съм се спрял на един които е Авенсис 2 с мотор 1.8 инж. и с автоматична скоростна кутия, 135 к.с.Автомобила е на 120000 хил. км. закупен от ТМ Ауто.
За това моля, за информация и съвет дали е добър двигателя, лесна ли е подръжката, разход на гориво, качество на скоростната кутия.
Като цяло дали да го купувам.
TOYOTA AVENSIS II, 1.8I, AVTOMATIC
-
-
- Получена благодарност: 1 път
Колега, провери сервизната история на автомобила и ако е имало ремонти по кутията по-добре се откажи. Сервизирането/отремонтирането и е скъпо и е в порядъка на до няколко хилядарки. Инфо търси из нета. НА БГ език ще намериш трудно !iliq_81 написа:Къде мога да намеря повече инфо за този модел и скоростна кутия?
Ако всичко е било ОК може и да рискуваш. Иначе колата е добра и си заслужава. Автоматик с този двигател ще е по-муден и по-неикономичен но всичко това с екомпенсира с удобството на дълъг път, сравнителния комфорт и пр.
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Комфортността на автоматика не е ли при градски условия? На дълъг път така или иначе стигаш да най-високата предавка и си караш там най-често.scorpion написа:но всичко това с екомпенсира с удобството на дълъг път, сравнителния комфорт и пр.iliq_81 написа:Къде мога да намеря повече инфо за този модел и скоростна кутия?
-
- Получена благодарност: 2 пъти
....... ако не си жена ми.Тя си отива на трета и си кара там най-често.Докато побеснея и я сваля на задната седалка.Понякога ми отнема десетина минути ако съм много спокоен.Иначе автоматика е голяма работа-и вътре и вънка.Имам впредвид града.Vesko написа:Комфортността на автоматика не е ли при градски условия? На дълъг път така или иначе стигаш да най-високата предавка и си караш там най-често.scorpion написа:но всичко това с екомпенсира с удобството на дълъг път, сравнителния комфорт и пр.iliq_81 написа:Къде мога да намеря повече инфо за този модел и скоростна кутия?