Оборотомер на Toyota Yaris (2011)

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
bsimeonov2000

Мнение от bsimeonov2000 » 14 Фев 2012 00:58

zi_zi_top написа:Преди 5-6 години ги гледах Шкодите, но честно казано отдавна не ги заглеждам и не им следя развитието на моделите.
Ако трябва да избирам между Шкода и Опел ще предпочета Опел. Шкода дори звучи тъпо. cool.gif
Лично аз не съм виждал Фабия без оборотомер... ще ми е интересно да постнеш някоя снимка...

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 14 Фев 2012 03:43

Nixter написа:http://www.toyota.bg/Images/Yaris_tcm419-733963.pdf

Къде видя да пише Оборотомер като екстра? В кое ниво?
AAAAA ВИДЯХ!!! ДАНО ДА Е ГРЕШКА! Че иначе ще плюя на марката!
Това е страшна издънка на Тойота при новия Ярис! Вървят по пътя на не който трябва- а именно немските марки! Това е и подигравка с клиента при цените на Ярис, но е по-широка тема.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

baba_metca

Мнение от baba_metca » 14 Фев 2012 09:07

В новите тойоти се наблюдава един индикатор за превключване на скоростите, така че да караш икономично. Поне в Аурис и Авенсис представлява две стрелки (нагоре, надолу), които светват когато трябва да превключиш съответно нагоре/надолу предавка. Какво пречи Яриса да няма оборотомер, но пак да има подобно индикаторче.

В крайна сметка всичко е търговия и ако един прост оборотомер би накарало хората да си дадат парите за по-високото оборудване... Нищо че в него има "джаджи", които може и да ти влязат в употреба, но за които едва ли ще дадеш парите си при оборотомер в базовото оборудване.

Ходи и виж какво се предлага, позаинтересувай се, кажи на хората какви са ти изискванията. Има разни автомобили на склад, дето гледат да ги пробутат, че само им качват парите на склад и може и да се намери компромисно решение.

Публикувай отговор