Сервиз и резервни части Toyota
-
- mitiracing
- Обратна връзка:
Mnogo im se iska da prodadat neshto , no maj izobshto ne sa najasno kakvo prodavat ...Anonymous написа:В този магазин на бул "Г.М.Димитров" бл.60 също са неграмотни. Важното е да ти продадат нещо. Първо ми продадоха маншон за полуоска, който нямаше нищо общо с моя, след като изрично пет пъти им казах каква ми е колата и им дадох номер на частта от ТМ Ауто. Втория път се опитаха да ми продадат запалителни свещи за друг двигател. Абе не знам дали някога са поглеждали под капака на някоя Тойота.
Zdraweite!! kakto wijdata sym sywsem now wyw foruma tuk sam zashtoto predi 3-godini si prodadoh Toyotata i nqmah mira dokato ne si wzeh druga probwah peugiot i nissan no ne stawat w mometa ot sedmica karam Avensis D4D - 2000g. i we4e sym o4arowan ot neq
Ta iskam da pitam trqbwa da smenq remyci,masla,filtri i tam kakwoto oste trqbwa i ne znam kyde da otida ta da znam 4e shte mi swyrshat rabota ta dori i malko po-skypo da izleze. Az sym ot raiona na gr.Bansko i v tukashnite srwizi ne smeq da riskuwam. W Sofiq widqh 4e ima no mie malko dale4ko ako nqkoi znae nqkoi po blizo neka pomogne
shte mu byda mnogo blagodaren.
Ta iskam da pitam trqbwa da smenq remyci,masla,filtri i tam kakwoto oste trqbwa i ne znam kyde da otida ta da znam 4e shte mi swyrshat rabota ta dori i malko po-skypo da izleze. Az sym ot raiona na gr.Bansko i v tukashnite srwizi ne smeq da riskuwam. W Sofiq widqh 4e ima no mie malko dale4ko ako nqkoi znae nqkoi po blizo neka pomogne
shte mu byda mnogo blagodaren.
-
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
toyota corola88 написа:daite niakoi magazin i v pleven
ViA Intercar Ltd.
гр.Плевен
ж-к Дружба 1
Предсавител на Toyota i BMW
064870007 tel
064870008 fax
Mitko Dimitrov
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
-
Аз имам Королка 1999 г., смених и наскоро ремъка и ролките,за водната помпа майсторанищо не ми е казвал , ремонта с труд ми излезе към 170 лв,от които 110 за ролки, 25 за ремък а остатъка за труд. Надявам се да съм помогнал.REX_TAXI написа:Ako moje i drugo da pitam sys smqnata na remyka smenq li se wodnata pompa i rolkite. i cenata "gore dolu" ako spomene nqkoi shte e super.
BLAGODARQ PREDWARITELNO
Toyota Corolla Hatchback 1999 1.3i 87hp
Благодаря "chades" малко е закъснял отговора ти защото замених по-стария Авенсис с нов пак дизел, но смених на стария всички ролки, ремъци, филтри и масло и чак тогава го продадох. Поне новия собственик да знае, че кара отлична кола - обслужена. Ако някои търговци ви кажат че е обслужена колата не им вярвайте цената е доста солена някъде към 1000лв. В момента имам и едно Версо 2006 пак дизел и се дава и пак е обслужено както трябва.