Как се сваля декоративния сив панел?

Аватар
Aleksandars

Как се сваля декоративния сив панел?

Мнение от Aleksandars » 10 Фев 2012 07:55

Здравейте. Някой знае ли как се сваля декоративния сив панел около стереото и бутоните на централната конзола при Avensis Verso?
Изображение

Аватар
Vesko
ЗАВИНАГИ С НАС.....
Обратна връзка:

Мнение от Vesko » 10 Фев 2012 09:23

Аватар
Toyo_driver

Re: Как се сваля декоративния сив панел?

Мнение от Toyo_driver » 10 Фев 2012 18:43

Aleksandars написа:Здравейте. Някой знае ли как се сваля декоративния сив панел около стереото и бутоните на централната конзола при Avensis Verso?
Така е както го е пуснал Веско...поне по всички менюали казват че първо трябва да махнеш жабката отгоре на таблото и после лайсната...и аз трябва да я свалям да си сменя изгорели крушки на таблото ама чакам малко по-високи температури от -10... :whistle:

Аватар
Aleksandars

Мнение от Aleksandars » 11 Фев 2012 06:31

Благодаря за помощта...Аз пък ако ви кажа за що трябва да е сваля...Купих си едни течен ароматизатор (тея дето са го произвели са бати цървулите) и онзи ден като се разплиска и капки попаднаха върху този панел - направо разядоха боята...Сега трябва да мисля да го боядисам.

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 11 Фев 2012 08:31

Aleksandars написа:Благодаря за помощта...Аз пък ако ви кажа за що трябва да е сваля...Купих си едни течен ароматизатор (тея дето са го произвели са бати цървулите) и онзи ден като се разплиска и капки попаднаха върху този панел - направо разядоха боята...Сега трябва да мисля да го боядисам.
Облепи го с карбоново фолио. Ще стане по-добре от боядисване.
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Аватар
andrian999999
Благодарил/а: 1 път
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от andrian999999 » 11 Фев 2012 10:49

Aleksandars написа:Благодаря за помощта...Аз пък ако ви кажа за що трябва да е сваля...Купих си едни течен ароматизатор (тея дето са го произвели са бати цървулите) и онзи ден като се разплиска и капки попаднаха върху този панел - направо разядоха боята...Сега трябва да мисля да го боядисам.
произведено от тойота, кво да правиш
професионален мапер

kaloyanko

Мнение от kaloyanko » 12 Фев 2012 00:15

Аз имах абсолютно същия проблем, и от тогава - никакви течни ароматизатори.Много грозно се обели - точно до скоростния лост.Смених целия детайл и се оправи работата.
А, колега, не знам дали ако беше от някоя друга марка произведен детайла, нямаше да се обели.
Toyota Auris, 2007, 90hp, D4D

Аватар
alligator

Мнение от alligator » 12 Фев 2012 09:11

Това с течния ароматизатор и разяжденето съм го чувал и от други хора не само с Тойота. Явно съставките са доста разяждащи и аз винаги внимавам шишенцето да е плътно затворено.

Все пак си мисля че тези ароматизатори с шишенца най-много и най-дълго миришат за съответната сума. Всички други са ми някак неефективни. mellow.gif
TOYOTA AVENSIS 2.0 VVT-I D4

Аватар
zi_zi_top

Мнение от zi_zi_top » 12 Фев 2012 10:58

Не мога да разбера защо ги дишате тези отрови?! ohmy.gif
Виждате какво правят с пластмасите, а какво причиняват на организма ви можете да си представите... mad.gif
Не съм ползвал никога ароматизатори в автомобилите си. Поддържал съм ги чисти и не съм разрешавал да се пуши в тях и никога не е имало нужда от такава "екстра".
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Аватар
Aleksandars

Мнение от Aleksandars » 12 Фев 2012 11:05

kaloyanko, от къде си взе нов такъв панел?
zi_zi_top, къде и кой може да ми го облепи с карбоново фолио, така че стане както трябва?

Аватар
zi_zi_top

Мнение от zi_zi_top » 12 Фев 2012 11:13

В раздел "Сервизи и магазини" има няколко теми за карбоново фолио. Разгледай ги, влез в контакт с хората и действай. :thumbsup:

Публикувай отговор