Чип тунинг на авенсис 2.0 D4D 2002г.
-
Чип тунинг на авенсис 2.0 D4D 2002г.
Здравейте колеги! Искам да си сложа чип или да се смени софтуера на авенсиса. Моля за предложения. Благодаря!
Re: Чип тунинг на авенсис 2.0 D4D 2002г.
... това би трябвало да е с компютър Denso и до колкото ми е известно не може да се префлашва/"ремапва" ...golisharski написа:Здравейте колеги! Искам да си сложа чип или да се смени софтуера на авенсиса. Моля за предложения. Благодаря!
... варианта е допълнителен модул ... нещо от типа на пауър бокс , но не очаквай кой знае какъв резултат ....
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
+1Джамбазов написа:Как бре. Резултата е нови дюзи след някой и друг километър. (Според мен, според Мечо е супер и много по добре от заводкото). Колата си е твоя, парите също.
Послушай Джамбазов, клавай си шапката и си карай количката! Има си достатъчно коне.

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Джамбазов - на какво позоваваш величественото си мнение!??? И колко е тоя "някой други км" !?? 500!? 5000?!? 50000 или може би 500 000км !?? biggrin.gif За много по-добре - не аз, няколко стотин човека могат да го потвърдят laugh.gif Ама иначе мнението е обосновано на солидна практика явно и много проби на какви ли не коли.... Ама по-скоро си е чиста ала бала, но то не е сефте