които може да помага

tarikat_

ei zi-zi-top не аз а ти си зевзек

Мнение от tarikat_ » 23 Яну 2012 18:29

и не се ебава и след това не се смеея на отговорите просто е попаднах на маистори от класа и сега сам искам да си я оправям.и сам в чужбина и ми е по трудно да намеря маистори на които да се доверя вси4ко казано ми е от полза

Espace&Yaris

Мнение от Espace&Yaris » 23 Яну 2012 18:35

cokata написа:
Espace&Yaris написа:
cokata написа:Може би е искал да каже 'с увеличаване на оборотите'
А може би е хубаво да се чете преди да се интерпретира. Още в първото изречение човека казва - "когато колата е в движение".
А когато колата е в движение оборотите викаш седят на едно място и не могат да се увеличават ?!
Ако има лагер на главина за смяна най-лесно ще разбере като изключи от скорост в движение и виенето си продължи!
Ако виенето се увеличава с увеличаване на оборотите тогава може да е от нещата които е изброил :thumbsup:
А най-добре е да се чете внимателно и докрай!Човека явно прави разлика между скорост и обороти.

tarikat_ написа:здравеите имам едно виеене като на лагер когато колата е в движение и се двоумя дали това може да са лагери на динамото или лагерите на водната помпа.ако вдигам скороста и виенето се засилва.някои може ли да ми каже как да проверя кое от двете е.а пак може да е от нещо друго незнам аз се колебая между тези двете.имали начин да се проверят и помпата и динамото без да се сменят с нови.казаха ми да проверя динамото с мултицет откачвам едната клема на акумолатора и колата работи слагам мултицета(ако сам откачил + слагам червеният краи на мултицета а другият краи черният на -)показвами над 14 v.и знам че ако е под 13 четки на динамото ако е над е добре.
а този метод на замерване на динамото добър ли е или греша

Джамбазов
Получена  благодарност: 1 път

Re: ei zi-zi-top не аз а ти си зевзек

Мнение от Джамбазов » 23 Яну 2012 20:25

tarikat_ написа:и не се ебава и след това не се смеея на отговорите просто е попаднах на маистори от класа и сега сам искам да си я оправям.и сам в чужбина и ми е по трудно да намеря маистори на които да се доверя вси4ко казано ми е от полза
Ок, за да сме полезни бъди по конкретен.
Човек се учи докато е жив.

Аватар
zi_zi_top
Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 33 пъти

Мнение от zi_zi_top » 23 Яну 2012 20:55

Не ми се сърди, но при твоето ниво на технически познания е доста рисковано да си поправяш сам автомобила с нашите форумни съвети!
Вероятно си добър професионалист в твоята си област и е по-добре да се занимаваш с това, което ти си отдава наистина.
Автомобилът може да е много опасен след некомпетентен ремонт и е добре ремонта да го прави квалифициран специалист или advanced user. :thumbsup:
Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!

Владос

Мнение от Владос » 09 Фев 2012 16:29

Автомобила е грешен в чертежа .От това вие biggrin.gif

Публикувай отговор