+1max-2 написа:Изглежда много свежа, само тези лъскавите стелки са гадни...
Xa-xa... имитация на блиндирана стомана или там както се казва, пък и оригинални на Тойота - егати цирка. Сигурно се пързаля вътре, та не е истина. laugh.gifzi_zi_top написа:+1max-2 написа:Изглежда много свежа, само тези лъскавите стелки са гадни...
Махни ги, че бият на чалга!
тия ги сложих само за зимата даже ми ги подариха за да не мокря вътре а както знаеш не е много приятно да ти е мокро в краката от разтопен сняг...Japanese_fever написа:Xa-xa... имитация на блиндирана стомана или там както се казва, пък и оригинални на Тойота - егати цирка. Сигурно се пързаля вътре, та не е истина. laugh.gifzi_zi_top написа:+1max-2 написа:Изглежда много свежа, само тези лъскавите стелки са гадни...
Махни ги, че бият на чалга!
И аз така съм чувал но неискам да ги съсипвам зиматаslowtraveler написа:Малко офтопик, но от доста години съм с мокетени стелки (оригинални за съответния автомобил)...
И трите комплекта, които съм ползвал са изключително удобни и за зимата...
Изглеждат, че ще поемат много вода, но съм ги мил на пароструйка, течаща вода и т.н. - съхнат за отрицателно време, а се отцеждат почти моментално... От тогава не си и помислям за гумени или други пластмасови стелки (ледените парчета по гумените ми бяха неудобни - крака се пързаля по тях).
Рисунката си ми е добре на мен не ми се променя, че и бая скъпа излезе. Добра идея за Светлините а джанти имам 17ки.joro_206 написа:Трябват ти едно хубави джанти!
Рисунката на предния капак е синя и се слива с боята на колата; Според мен ще се да е по-добре друг цвят - за да се откроява.
Ако имаш възможност си монтирай две LED светлини под капака( между него и бронята) .
Може да помислиш и за трети стоп отзад на крилото.
Поздрави.
Да, рисунката ти е супер, не е нужно да е друг цвят, вижда се перфектно.SybexDrift написа:
Рисунката си ми е добре на мен не ми се променя, че и бая скъпа излезе. Добра идея за Светлините а джанти имам 17ки.
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 8 госта