За мен еталони за елегантен седан са фейслифта на Авенсис 1 и Корола 2007 г.
Седана на Корола Е12 също има елегантна линия и в никакъв случай не може да бъде квалифициран като грозен, дори и да не сред първенците.
Мнения за Тойота Корола седан
- Instruktor59@yahoo.com
Е тук не съм много съгласен. Не забравяй, че като се махне кората в хечбека може да товариш доста. Лично съм побирал в багажника 4 бр. гуми 195/60/15. Айде събери ги на седана в багажника?!Владислав написа:Седана побира повече багаж и е по-обезшумен.Така че всичко е въпрос на компромиси и приоритети.
Оспамихме темата на човека... сори...

Toyota Corolla E12 1.4 VVT-i 2006
Suzuki Samurai SJ413 1.3i 2000
Suzuki Samurai SJ413 1.3i 2000
На всяка смяна на гумите ги събирам точно този размер.kickata написа:Е тук не съм много съгласен. Не забравяй, че като се махне кората в хечбека може да товариш доста. Лично съм побирал в багажника 4 бр. гуми 195/60/15. Айде събери ги на седана в багажника?!Владислав написа:Седана побира повече багаж и е по-обезшумен.Така че всичко е въпрос на компромиси и приоритети.
За обемисти предмети може и да е по-удобен.Като обем е по-малък.Имам преки наблюдения на предния модел - Corolla Е11 - хечбек и седан, и разликата е очевадна.Мисля и че на Е12 същото.kickata написа: Е тук не съм много съгласен. Не забравяй, че като се махне кората в хечбека може да товариш доста. Лично съм побирал в багажника 4 бр. гуми 195/60/15. Айде събери ги на седана в багажника?!
Младежи,уважавайте старостта-тя е вашето бъдеще...
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6
Toyota Corolla 2001 VVT-i 1.6