резервоар корола
резервоар корола
колеги навсякаде в информацията за корола 1.6 ввт-и пише че резервоара е 55 литра, обаче вече 3ти път ми се случва да съм почти на нула зареждам 40литра и момчето което сипва ми казва че е до горе пълна ?? някой има ли обяснение на явлението
Re: резервоар корола
И аз забелязах същото.Явно е направено да остава много гориво на дъното за да не дърпа боклуците от резервоара.Един път успях да заредя 43л.cooyote написа:колеги навсякаде в информацията за корола 1.6 ввт-и пише че резервоара е 55 литра, обаче вече 3ти път ми се случва да съм почти на нула зареждам 40литра и момчето което сипва ми казва че е до горе пълна ?? някой има ли обяснение на явлението
Re: резервоар корола
Тя резервата е 12-13 литра, така че сметките излизат.ss_mitko написа:И аз забелязах същото.Явно е направено да остава много гориво на дъното за да не дърпа боклуците от резервоара.Един път успях да заредя 43л.cooyote написа:колеги навсякаде в информацията за корола 1.6 ввт-и пише че резервоара е 55 литра, обаче вече 3ти път ми се случва да съм почти на нула зареждам 40литра и момчето което сипва ми казва че е до горе пълна ?? някой има ли обяснение на явлението
Toyota Corolla E12 1.4 VVT-i 2006
Suzuki Samurai SJ413 1.3i 2000
Suzuki Samurai SJ413 1.3i 2000