версо 2008
-
ами и аз имам подобен проблем,само че моята пали ама не много лесно,уж свещите са наред,и май остава калпаво гориво каквото е всичкото у нас,макар че слагам добавка ,преди 3 дни на един мой колега му замръзна нафтата,беше от лук оил,
,сега някой ще ми каже ами зареждай от омв от петрол от шел ама съм ги пробвал всичките всичко идва от рафинерията в бургас ромпетрол май е изключение..ама нямам наблизо

-
- Получена благодарност: 1 път
В Бургас и Ромпетрол е от рафинерията. Последно на Яриса сложих отровен бензин, умори ми поне десетина кончета. Преди два месеца същата работа на Королата от Лукойла на Сливен. На двата служебни форда корозираха помпите отвътре на никакви километри, купувани са нови и са само със Шел карти. Всички са маскари и е въпрос на късмет.
Човек се учи докато е жив.
-
да ви кажа честно, зависи от собственика на бензиностанцията на какво ниво са му горивата..аз съм от Кочериново(градче по пътя за Рилски манастир) и зареждам от ОМВ и от Петрол. Авенсиса(2000г д4д) пали, засега няма проблем, но ми се струва че с нафтата от Петрол колата има повече тяга....а иначе с премиум дизела на ОМВ колата върви като с обикновен дизел...незнам, може и така да ми се струва