Тойота Ярис 1.4 D4D 2008г. неиска да запали
Тойота Ярис 1.4 D4D 2008г. неиска да запали
Здравейте!Вследствие на много ниските температури,колата ми неиска да запали.Вкарах я в гараж,включих и печка,но отново неиска да запали,ако можете да ми дадете съвет от какво може да е.Благодаря!
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
скирилова, да не би непаленето ти да е свързано с този ремонт,който си правила:
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=19436
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=19436
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
друг проблем
Колата ми запали.Смениха и клапан на помпата,но сега имам друг проблем.Дюзите ми са за смяна,някой може ли да ми каже дали могат да се почистват.Благодаря
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Еми моята е на 160 000км и дюзите са ми като нови.... Нито една няма над 1, повечето случаи са винаги 0,2-0,6 отклонение в най-лош случай.... Значи явно просто си сипвал доста скапано гориво и толкоз и са чистили дюзите .... Ако ти се разхожда, може да я погледнем, но надали ще са за смяна .... Дюзи които бяха на 3,7-4,6 отклонение ги върнахме на 0,4-0,8 и Тойота го мериха и си взеха колата обратно си изкупиха от нас.... А Версото определено беше по-зле, защото палеше като Икарус и пушеше малко повече laugh.gif
Наистина, може би горивото има влияние за проблема ти, и то - не малко ..
Цените в момента са ужасни, но най-добре сипвай V-Power, особено зимата .. Препоръчаха ми го и в TMA и засега да чукна на дърво върши чудесна работа, дори при най-ниските температури бешв на вън и палеше от раз .. Може и да има и по-добри горива, колегите може да имат различно мнение, казвам ти лично мое мненние
А и наистина колата е нова, не бързай със смяната, може нещо да те мотаят, за да ти вземат парите
Успех и дано вс да бъде наред с колата ти !! 

2009 Toyota Yaris 1.4 D-4D