е бива бива ашколсунgh0s7r1d3r написа:Toyko написа:Outback, колега. Идеално е за него зимно времеgh0s7r1d3r написа: и кво туй суби колега ;-) не ще да е импреса а ?
Автоматични вериги за сняг
Дано имаш вериги, както казахме днес е един от тия дни, в които "излишните" вериги са задължителниVesko написа:В кал идълбок сняг нямам и намерение да пробвам... иначе утре и мен ме чакат евентуални 900км път biggrin.gif Маршрута е: софия, димитровград, добрич, русе.muf написа:Всеки му според потребностите biggrin.gif
Веригите според мен за лека кола зимно време в Бг са задължителен аксесоар.

Русе е "откъсната" от света:
"Затворени са всички пътища към София, Варна и Силистра, а по второстепенните участъци има закъсали множество автомобили, които се издърпват от екипи на Гражданска защита, съобщи кор. на БГНЕС в града."
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4505471
Иначе проходът в такова време е само Хаинбоаз
Corolla 1.6 Dual VVTI 2008г
Rav 4 I 2.0 1998 г.
Rav 4 I 2.0 1998 г.
-
Имам едни скапани и са само един чифт. На практика неизползваеми при двата ми постоянно зацепени моста. Но за милиционерите важат. Догодина ще го сваля на 16" зимни и ще си купя 2 чифта качествени вериги и ще се катеря кдето ми е кеф. Не, че и сега не се качвам, ама се случва да ме бутат и да копая.SFINKS написа:Вериги имаш ли biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ако нямаш си за никъде
SUBARU Outback 3.0 H6 2005
Toyota Yaris Sol 1.3 VVTi 2008
Toyota Yaris Sol 1.3 VVTi 2008
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Гледай новините и не питай!muf написа:На мен обаче ми предстои утре един преход Търново-София-Благоевград.Vesko написа:Отказах се от дългият маршрут. Сега една полицейска кола е препречила пътя около Плевен biggrin.gif
Някой да каже как е пътя по тоя маршрут?

В София е малко-някъде 50 см.

Ако не ти е много належащо, хич не тръгвай!

За разлика от главата, коремът казва кога е празен!
Абе гледах новините, ама нещо не мога да им вържа логиката....
уж цялата мрежа проходима, ама подхода към Хаинбоаз затворен, демек - няма Хаинбоаз.
Русе изолирана, Бургас изолиран....
Мен ме интересуват как са магистралите Хемус, Люлин и Струма biggrin.gif
уж цялата мрежа проходима, ама подхода към Хаинбоаз затворен, демек - няма Хаинбоаз.
Русе изолирана, Бургас изолиран....
Мен ме интересуват как са магистралите Хемус, Люлин и Струма biggrin.gif
Corolla 1.6 Dual VVTI 2008г
Rav 4 I 2.0 1998 г.
Rav 4 I 2.0 1998 г.
- Vesko
- ЗАВИНАГИ С НАС.....
- Обратна връзка:
Вече съм в Русе 
Вериги никой по пътя не ми поиска. Дори ме спряха за проверка на докуменита и да питат как е бил пътя biggrin.gif
Освен 3те часа престой около Плевен нямаше никакъв проблем с пътуването. Ама явно много хора са се уплашили от съобщенията в медиите и пътя си беше супер празен. Е и доста бавен, но си беше добре почистен и опясъчен (с много малки изключения).
И за статистиката тръгнах около 8:30 от студентски град и в Русе пристигнах в 17:30
ПП: Хибридите и при ниски скорости не са икономични biggrin.gif

Вериги никой по пътя не ми поиска. Дори ме спряха за проверка на докуменита и да питат как е бил пътя biggrin.gif
Освен 3те часа престой около Плевен нямаше никакъв проблем с пътуването. Ама явно много хора са се уплашили от съобщенията в медиите и пътя си беше супер празен. Е и доста бавен, но си беше добре почистен и опясъчен (с много малки изключения).
И за статистиката тръгнах около 8:30 от студентски град и в Русе пристигнах в 17:30

ПП: Хибридите и при ниски скорости не са икономични biggrin.gif
между другото да кажа че pewag brentata се оказаха доста добри, за пръв път слагам вериги и се оправих сравнително лесно (след като погледнах упътването) веригите се затегнаха сами, макар да не очаквах това и спирах 2 пъти след 100 и 200 метра, ил ипо-скоро просто нямаше нужда от дозатягане, карах 20 км със спиране и тръгване и контрола беше много по-добър. Единственият проблем е че се цапаш дори с ръкавици - тоест или трябва ръкавици до лактите или просто да запретнеш ръкави както направих и след това да се обършеш