Ot skoro imam problem s dilzite ( dvigateliat raboti tvurdo ) Mogat li da se reciklirat ili remontirat dilzite ili po dobre da se vzemat novi ?
Ot skoro pri nabirane na skorost i natovarvane maksimalno na dvigatelia , se poluchava silna vibracia v kupeto , pri namaliavane natovarvaneto na motora vibraciata otihva . Imal li e niakoi takuv problem i ot kakvo moje da bude?
Toyota Avensis 2.2 D4D
Re: Toyota Avensis 2.2 D4D
Принципно дизеловият двигател работи "по-твърдо", режима на работа е "по-твърд" от бензиновия. (Поне така съм чувал).djeki написа: ( dvigateliat raboti tvurdo )
А за вибрацията - тя не е от дюзи. Имаш друг проблем.
Avensis2.2d4d
Zdraveite.Izvinete za greshkite.Vaprosat mi bese za dyuzite.Hodih v edin serviz na hladilnika za remont na dyuzi,kazaha che moite za remont i smiana na razpraskvachi .Vaprosat e imali efekt ot tozi remont i kolko vreme shte izkarat.ZAshtoto ne e eftin{nad 1200 lv}ili da tarsia novi
- Instruktor59@yahoo.com
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Може да не използва кирилица. Който иска, да му чете мнението и да отговори. Нека сме по-демократични!
Иначе и според мен вибрации може да се получават от лоша работа на някои дюзи. Моят съвет е използване на добавка за нафта няколко резервоара и почистване на дюзите с ултра-звук.
Иначе и според мен вибрации може да се получават от лоша работа на някои дюзи. Моят съвет е използване на добавка за нафта няколко резервоара и почистване на дюзите с ултра-звук.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN