СПЕШНО ПОМОЩ ОТНОСНО ИМОБИЛАЙЗЕР
СПЕШНО ПОМОЩ ОТНОСНО ИМОБИЛАЙЗЕР
Колеги помагайте, днес сутринта се опитах да запаля ни уви. Постоянно мига червената ламичка на имобилайзера /security/, и няма признаци на палене. Ползвам оригиналния ключ, този които е капсолован. Става въпрос за RAV4 2.0D4D, 10.2005г. Ако някой се е сблъсквал с този проблем и го е разрешил, ще съм му благодарен ако сподели как и къде.
Аз съм от Варна.
Аз съм от Варна.
-
- Получена благодарност: 1 път
Вариант едно, опитваш с другия ключ, ако и там не пали караш колата в представителството със всички ключове които имаш да се опитат да ги сетнат отново, ако и там не стане ще ти изкочат с оферта за мнооого пари и ти трябва много кадърен ключар. За Бургас знам човек, но за другаде си нямам никаква идея. Пускам ти на лично телефона на Бургаския, той може да ти препоръча колега от Варна.
Човек се учи докато е жив.
Колега благодаря за помощта, но жена ми загуби ключа с копчетата и сега сме само с оригиналния капсулован.Джамбазов написа:Вариант едно, опитваш с другия ключ, ако и там не пали караш колата в представителството със всички ключове които имаш да се опитат да ги сетнат отново, ако и там не стане ще ти изкочат с оферта за мнооого пари и ти трябва много кадърен ключар. За Бургас знам човек, но за другаде си нямам никаква идея. Пускам ти на лично телефона на Бургаския, той може да ти препоръча колега от Варна.
-
- Получена благодарност: 1 път
Сега е важно оригиналния капсуловам дали е master ключ или sleeve. Ако е черен, шанса да е мастер е голям, ако е сив, няма как с него в представителството да ти програмират нов, но ключарите го правят с разпояване на един чип или понякога и без. С този който имаш колата трябва да пали.
Човек се учи докато е жив.
Има един апапин до кметство Приморски, Иван се казва. Всички сервизчета и ключари изпращат клиентите при него за по сложни процедури. Ако искаш ще пиша на лични къде точно се намира. Мен ме е спасявал със старата талига.
Corolla Verso 1.8VVTi SOL 2006, Honda Jazz 1.4 CVT
www.polivni.com
www.polivni.com
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Колега, всякаква помощ ще ми е от полза.dnedkov написа:Има един апапин до кметство Приморски, Иван се казва. Всички сервизчета и ключари изпращат клиентите при него за по сложни процедури. Ако искаш ще пиша на лични къде точно се намира. Мен ме е спасявал със старата талига.
Благодаря предварително.
Тъмносив.Джамбазов написа:Сега е важно оригиналния капсуловам дали е master ключ или sleeve. Ако е черен, шанса да е мастер е голям, ако е сив, няма как с него в представителството да ти програмират нов, но ключарите го правят с разпояване на един чип или понякога и без. С този който имаш колата трябва да пали.
http://prikachi.com/images.php?images/673/4305673R.jpg
Тук някъде е гаража, ако не се лъжа пише "Алармени системи".
Тук някъде е гаража, ако не се лъжа пише "Алармени системи".
www.polivni.com
www.polivni.com
Ключът има батерия, тя дали е читава? А ако се наложи нов ключ-до Кауфланд /първия такъв/ има богата ключарница. Гледат в базата данни и ти казват ще стане ли, или не. На мен ми обявиха цена около 90лв. но трябвало да отида в другия им офис-срещу сладкарница "Неделя", до "св. Петка". Успех ! 

Тойота авенсис Д-4Д 110 к.с. 2001г.
Ужас!!! Това в кой район се случи?
www.polivni.com
www.polivni.com