Струва 4ст или намалението с 4стToyko написа:...имам карта там за намаление 4 ст/л , която те благородно дават на клиента .

Защо си правиш експерименти с празен резервоар? Нали е вредно да се кара на остатъци (май, за дизел още по-зле)?
Струва 4ст или намалението с 4стToyko написа:...имам карта там за намаление 4 ст/л , която те благородно дават на клиента .
ето картата:Raya написа:Струва 4ст или намалението с 4стToyko написа:...имам карта там за намаление 4 ст/л , която те благородно дават на клиента .? Кога ги дават тези карти (че от Омв вече събрах чашите:))?
Защо си правиш експерименти с празен резервоар? Нали е вредно да се кара на остатъци (май, за дизел още по-зле)?
Не, само си свети като намалее под минимума.Toyko написа:и аз не знам , затова се и отказах засегаVesko написа:След като вече знаеш че имаш лампа и тя светва на около 9л защо трябва да си правиш повече експерименти?хехех интересно ми беше дали почва да мига и пищи като намалее съвсем както писа баба_меца (примерно на 3 литра)
Ти наистина ме притесняваш-как ти хрумва да проверяваш подобни неща на чисто нова кола от магазина.Каква е нуждата от подобни проверки за теб?То е ясно,че хора без работа и проблеми много,ама такива теми......Toyko написа:и аз не знам , затова се и отказах засегаVesko написа:След като вече знаеш че имаш лампа и тя светва на около 9л защо трябва да си правиш повече експерименти?хехех интересно ми беше дали почва да мига и пищи като намалее съвсем както писа баба_меца (примерно на 3 литра)
Ето,видя ли?Сам се питаш-сам си отговаряш.Я по-добре сподели кой ти подари колата? biggrin.gifToyko написа:бе хора просто на предната кола свети , пищи, мига, стряска, а тука едно тухо , кротко , заспивам
е щом само свети ще си наливам по рано и това е - то и без това мисля че е по-безопасно да караш с пълен резервоар - при катастрофа недай си Боже се възпламенявало по трудно.
Ако искаш да пищи, мисля че мога да ти помогна biggrin.gifToyko написа:бе хора просто на предната кола свети , пищи, мига, стряска, а тука едно тухо , кротко , заспивам
е щом само свети ще си наливам по рано и това е - то и без това мисля че е по-безопасно да караш с пълен резервоар - при катастрофа недай си Боже се възпламенявало по трудно.
Този Авенсис наистина ще убие всичко детско в теб.Трябвало е да си останеш с влакчето.Toyko написа:добре си ми е, нека е тихо, пък вие ме плюйте , че искам да знам някои детайлине оставате човек да се порадва на лампичките, ще ми мине спокойно
ако ми я бяха подарили нямаше да гледам нищо, сядам и карам
а така е като играчка там цъкаш тук погледнеш... макар че като се замисля сега повече се радвах на едно електрическо влакче, което наистина ми подариха на 9 години....
Потребители разглеждащи този форум: Semrush [Bot] и 5 госта