Семеринг маслена помпа Verso 2.0 D4D
Семеринг маслена помпа Verso 2.0 D4D
Здравейте. Купих си Verso 2.0 D4D 07.2004 год. 116 к.с. При смяната на ангренажа се оказа, че е протекла някаква семеринга на маслената помпа /не коляновия вал/, която ми обясниха, че била специфична и вървяла само комплект с капака на цена около 750 лв. Някой може ли да ми даде повече информация за въпросната част и дали може да се смени само семеринга или евентуално откъде да я намеря на по разумна цена.
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти

--------------------------------------------------------------------------------
Здравейте от доста време притежавам само японски коли, но намирането на качествени части винаги е било проблем или пък цените на оригиналните са били много високи. Така че намерих начин да се снабдявам с оригинални части за TOYOTA, сам без големи надценки. Ако някой се интересува може да пита за цена с номер на част или с рама ако не знае номерчето. Имам и части за останалите японски и корейски маркНамирам се във Варна автосервиз Геомоторс на ул. Прилеп 73 над вятърна мелница тел. за връзки 0898565995 няма по изгодни цени за оригинални части.
и. Поздрави
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!