maggkrabar написа:ихааа, тва е много яко! пипан ли е мотора? с какъв съединител е? кутията 6 степенна ли е(яката STi), или обикновената 5-степенна?
Znachi neka razkaja kak stana cqlata istoriq okolo Subito....4e marto dade snimki ama...samo tolkova
Znachi na mene vinagi mi e bilo me4ta da byra rally systezatel. Ot malak bqh vliuben v tozi sport i se stremqh da go sledq kolkoto se moje pove4e. Razbirase s tova sportno uli4i6te stava6e trudno. Ta v na4aloto na godinata re6ih da porovq i potyrsq dali nqma rally v USA i na kakvo nivo e i prosto do kade sa se razvili i dali moga da otida da gledam nqkade. Ta se okaza 4e ima nqkakvi 6ampionati i systezaniq sy6to taka ima i RallyCross na koito moje6 da hodi6 s absoliutno vsqkakva kola i nqma nikakvi reglamenti(trqbva da e kola v dvijenie razbirase sys vsi4kite si normalni oborudvaniq). Pri koeto po4nah da rovq za rally 4asti i koli i se okaza 4e i tova se namira. Reshih da si kupq kola da po4na da hodq po rallycross i taka da trupam opit znaniq i malko po malko da si podgotvqm kolata za Stage Rally...ili s drugi dumi rali vyv tipa v koito nie si go znaem. Spodelih s KORD i toi napylno spodeli planovete i meracite mi i re6ihme da go napravim zaedno. Kakva kola....nai dobre 6te6e da e s FWD , 4e za neopitni v rali shiofiori kato nas, nai mnogo pro6tava ako napravi6 gre6ka, a to gre6ki 6te ima. opredeleno iskah da e Turbo, da e eftina, sys skorosti i da ima eftini 4asti za neq. V tazi harakteristika se vpisvaha nqkolko ovtomobila ot koito sqka6 nai ispykva6e Mitsubishi Eclipse ili 1-va ili 2-ra generaziq. Nqma zna4enie cenata da e dobra i kolata da e svesna. Namerih edin Eagle Talon TSI, 95% e ednakvo sys Mitsubishi Eclipse GST, razlikite sa kozmeti4ni. Kupihme go stegnahme go i go zakarah na rallycross, no se okaza ujasno neudobna kola. kato sloja kaskata i mi opira glavata v tavana i nemoga da zastana v poziciq udobna za men, ne e mnogo manevrena, kapaka i tabloto ne ti davat nujnata vidimost neposredstveno pred kolata...i re6ih 4e mai 6te e po dobre da q prodadem i da vzemem druga....
Tuk se namesva Subaroto....
.....ta proverqvam si az ot vreme na vreme po Ebay.com i po Rallyclassified.com dali ima ne6to interesno i dostypno. I edin den vyv ebay izliza tova subaru:
2002 Subaru WRX 21 000 miles Rally car
ima rali oka4vane, rali djanti, roll cage instaliran, Fuel cell v bagajnika s prekarani linii prez kupieto za beznina i spira4kite, aluminievi predpazni ploskosti na dvigatela skorostnata kutiq i zadniq defirencial, i drugi mnogobroini malki podobreniq. I nai hubavoto 4e e tuk v chicago.
Mnogo se zaradvah, vikam si otivam da q vidq li4no, cenata na ebay be6e 6300 no ima6e minamalna cena koqto ne be6e stignata o6te. vikam si tiq 6te i iskat sigurno 13-14 bona NAI MALKO. ako ne i dvoino. Nqma da komentiram ot kade sam vzel tazi predstava za ceni vijdal sam gi vsqkakvi da se prodavat. ta...pi6a az razni e-maili da mi dadyt adresa da doida da q vidq, no uvi bez nikakyv otgovor. ostana edin den do kraq na tyrga, pak pi6a...pak ni6to. svyr6i tyrga i nito otgovor nito ni6to. V posting-a pi6e6e 4e sa avtoky6ta i po username-a vyv ebay gi namerih kade se namirat. na 28-mi avgust se razviva deistvieto. Obajdam se na KORD vednaga idvai do ofisa i otivame da vidim subito. idva toi otivame pred dilara. Vlizame...imate li sinio Subaru za prodan...ami imame ama e prodadeno ve4e

moje li pone da go vidim...ami da moje ei tam otvynka e....za kolko go prodadohte....ami za $8000, ostaviha ni 1000 deposit i otide da si tyrsi zaem ot banka. Vidqhme go haresa ni mnogo, ama prodadeno. Trygvame si i az i kazvam na sekretarkata.." eto ti moqta informaciq ako slu4aino propadne zdelkata obadi mi se". Obajda mi se v petyk 1-vi septemvri edin polqk s ujasen akcent..."zdelkata propadna o6te li si zainteresuvan?" i az "ami da 6te doida da q vidq". Vednaga doide KORD otivame karame q oglejdame q pak i mnogo ni haresa. re6ihme da q vzemame i vyv vtornik mu zvanq i mu vikam..."slu6ai kakvo...6ti dam $6800 suha para vednaga...davate li q?"...pi4a vika mi trqbva da govorq s bankata 4e ne sme nie prodava4ite ami edna banka....zvani mi toi obratno i vika, ami kolata e pak na e-bay i v momenta i ostavat 3 dena do kraq na tyrga i cenata e $6500, ako nikoi ne dade pove4e pari 6te ti q dadem na teb, no trqbva da svyr6i tyrga, ako q iska6 sega cenata e $8000. MAMKA MU! Vlizam v e-bay, tam e kolata takiva sa i parite, gledam ima 7 bid-a(pyti e naddavano) otvarqm da vidq koi e naddaval....i kakvo da vidq zahapali sa se nqkolko hieni i na vsi4kite username-ovete sa im svyrzani s rali....offroadracing, rallypro...i t.n. Vikam si sega ako tiq i slojat cena pove4e ot 8000 na e-bay 6te umra ot qd 4e nqkoi drug q e kupil za po golqma cena kato az moga da q kupq sega za $8000....VZEMAM Q...ne mi se poemat riskove za nqkakvi si 500-600 kinta. otidohme broihme im parite dadoha Title-a i gotovo.
Polqka obqsni 4e kolata e bila na nqkakyv ot Latviq, deportirali sa go za rodinata i bankata si e repozesvala imu6testvoto, no kato sa q vidqli kakva q e napravil oniq sa im pobeleli kosite.balansa na zaema e bil okolo 13 000 i toq ot dilara neznael kolko pari da i iska v tova systoqnie i se konsultiral s nqkakyv polski shop i te mu kazali 4e struvala okolo $8000. Te za tova i iskat tolkova.
Na videoto po drugata tema sys pandiz4iite me ima s neq v action, otna4alo ne e koi znae kakvo no posle se polu4i po-dobre, no az imam o6te mnogo da se u4a po tova kak se dyrji to4no edna 4WD turbo kola.