Дъщеря ми, ама още е навън biggrin.gif А и опашката за таксита е голяма и си чакам таксито да отида при друг иманникnowyaris написа:Вие двамцата някой приятел ИВАН нямате ли си,а?

красотаslowtraveler написа:Зизи, оригиналните са пластмасови и се бяха потрошили в някой бордюр (имаха едни издадени пластмасови ръбчета - аеродинамичен елемент, от където тръгва трошенето).
Новите ги направих от 1мм неръждавейка, захванати на оригиналните места. Един лист 2/1м свърши работа (остана доста ламарина).
slowtraveler написа:Относно дупките в подкартерната защита за смяна на масло - според мен са излишни....
На Маздата имам такива дупки в корите. Обаче филтъра е на едно място, пробката - на друго и достъпа през отворите бе доста труден.
Значително по-лесно бе да се отдадат 8 болтчета и да се свали цялата кора - става за 1 минута. Докато в противен случай трябваше да се отдадат 3-4 болтчета на тея капачета, с което ще получиш ограничен достъп.
На Кашкая явно по същата причина нямаше никакви отвори за достъп при смяна на масло. При смяна на масло се сваля предната кора (май сега станаха 7 болтчета) и се получава пълен достъп...
Какво искаш да кажеш с това?Japanese_fever написа:Но в БГ маслото така или иначе се сменя 2-а пъти в годината.
Харесала си е Мазда! Гледай да не не се окоти тези дни в ДВГ отсек, че ще имаш проблеми с природозащитниците ако решиш да си караш колата. laugh.gifslowtraveler написа:....
Изчаках котката да излезе сама![]()
Днес гледам, че явно в ужаса си е пораздрала малко звукозащитата на преградата laugh.gif
Тази сутрин отивам до колата, сритвам предната гума, и в двигателния отсек се чуват същото трещене, удари....
а бе колега тая мазда японска ли е ??? че имаше един виц сигурно го помниш каква е разликата между тестовете на руска и на японска кола?slowtraveler написа: Изчаках котката да излезе сама.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта