lederman написа:я да се похваля и аз
На 30.12.2011. пътувах от Плевен към Пирдоп и реших да си спестя малко километри, та минах през Златишкия проход (Етрополе - Златица). Този проход не е много висок и общо взето лек за шофиране, като изключим, че от сума ти години е затворен

и на места почти няма асфалт biggrin.gif
на капак на това на 30.12 заваля сняг от сутринта.... от Плевен до Ябланица съм кретал с 60-80 km/h заради кишата и обилния сняг. Като отбих от Ябланица за Етрополе купона започна. Пътя беше абсолютно бял, добре утъпкан и доста хлъзгав

(добре си поиграх с TRC-то голям кеф). В Етрополе изненада - улиците почистени, а снега продължава да си вали на парцали. захванах аз прохода и той изчистен ... ама до отбивката за мините на Елаците, от там нагоре не пипано и добре натрупало (м/у 15-20 см) необработен сняг ...
Реших да видя до къде ще стигна без вериги (все пак бяха на пост в багажника) и Екшъна започна

адреналин на МАКС, задницата бяга в обратните завои, TRC-то мига кат мигач ама колата си върви ... и то доста стабилно и управляемо. Добре, че траповете се бяха понапълнили със сняг от предния и настоящия валежи и острите ръбове ги нямаше. И така от 2-ра на 3-та и обратно

качих си баира без изобщо да спра biggrin.gif и без за слагам вериги. В колата имаше 2-ма възрастни, бебе и багажник до козирката ....
На предела имаше още една Тойота

ама Тундра ли беше или нещо от сорта

голямо (пикап) предполагам че ги изненадах като им излезнах в гръб с лека кола
Спускането беше скучно
След страхотно приятното изживяване се успокоих, че парите които дадох за 4 Мишелинки от магазина не са на вятъра... само с тоя кеф си избиха парите

а предполагам ще има още.....
Та по темата TRC-to свърши доста работа и съм доволен от него. Заради Жената и малкия не си правих експерименти да го изключвам.