Да не би да имаш нужда от офталмолог?Raya написа:....
Пръскам, чак когато едва се вижда. Аз денем добре виждам, ама нощем и перфектно чисто стъкло не ми помага.

Да не би да имаш нужда от офталмолог?Raya написа:....
Пръскам, чак когато едва се вижда. Аз денем добре виждам, ама нощем и перфектно чисто стъкло не ми помага.
Купиха ли нещо?Иначе и аз нощем нищо не виждам,но само когато е мокър асфалта.Не сме за офталмолог,просто сме си "кокошави". biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifRaya написа:Веднъж возих късно вечер клиенти. За малко да се натреса на колчетата, които са ги наслагали по средата на големите булеварди. И за да ги успокоя, им казах, че нощем не виждам. До дома си не промълвиха нито дума laugh.gif
Не аз - вие сте егати мръсниците.Способни сте да изкривите написаното от мен винаги.Това се дължи не само на мръсното ви подсъзнание-на вас цялото ви съзнание май е мръсно.Наистина имах впредвид,че колкото по-често се използват пръскалките,особенно по това време на годината,толкова стъклото е по-чисто и водача ще има по-добра видимост.Вчера Русе-Шумен-Търговище-Русе-литър и половина не ми стигна.Егати калтъ майна.Toyko написа:е гати мръсника си йарис
колежката ше се подмокри от толкова пръскане
вижте обаче сериозно като гледам кел файда от тия халогени и мъгливи фарове:-(
и освен това супер гадна тенденция в София е мъглата става ужасна , гъста и с лек мирис на мръсотия, който детето оприличи на двигатели
От Търговище до Разград е абсолютно пълна отврат.За другото-на кофти общество сте попаднали.Общувате с лоши и невъзпитани хора.Посещавайте повече културни мероприятия и културни центрове.Ходете например по-често на опера.Ако знаете кви балерини има там..... laugh.gifToyko написа:прав си и ние сме мръсници, ама не сме виновниобществото ни развали
виж 1.5 за тоя път е доста да, ама пътят там още ли е супер гаден към Търговище особено настилката ?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта