desSs написа:моят син е в първи клас, 140 см и над 36кг, ...Toyko написа:...акселерация ....

Моето от малък е на диети и лицеви опори)))))
Не му давай junk foods (забрани му) и го запиши на някакъв спорт, че ще го направиш средностатистически дебеланко и ще му навлечеш куп болести и неприятности.Toyko написа:... мойто голямо дете скоро ще изпадне в законово несъответствие понеже ще бъде по тежко от 36 кг и сигурно почти 150 см но ще бъде далеч по-малко от заветните 12 г ??? акселерация ....
ами не знам аз съм получавал няколко пъти похвали от катаджиите , че возя децата на седалки с колани , но скоро няма да се събиратdesSs написа:моят син е в първи клас, 140 см и над 36кг, седи винаги отзад, с колан...но все още не са ме спирали да се заяждат за липсата на седалка. дори и когато ми написаха акт за превишена скорост, не обърнаха внимание на детето. не знам дали следят въобще за тия неща. едва ли имат в колите кантари и сантиметри, за да измерят детето и да преценят дали има нарушение или неToyko написа:виж сега според тия писания мойто голямо дете скоро ще изпадне в законово несъответствие понеже ще бъде по тежко от 36 кг и сигурно почти 150 см но ще бъде далеч по-малко от заветните 12 г ??? акселерация ....
айде айде моите ги юркам на тренировки да идват ама не......само плуване и футбол тренират :-( и танциRaya написа:desSs написа:моят син е в първи клас, 140 см и над 36кг, ...Toyko написа:...акселерация ....С какво ги храните?
Моето от малък е на диети и лицеви опори)))))
а бе човек то на 1.5 г хвърли на пода телевизор 30 килограма ....разбираш ли че днешните деца са .....не знам индиго или супермени ама......zi_zi_top написа:Не му давай junk foods (забрани му) и го запиши на някакъв спорт, че ще го направиш средностатистически дебеланко и ще му навлечеш куп болести и неприятности.Toyko написа:... мойто голямо дете скоро ще изпадне в законово несъответствие понеже ще бъде по тежко от 36 кг и сигурно почти 150 см но ще бъде далеч по-малко от заветните 12 г ??? акселерация ....
Моят е във 2-ри клас и е 130 см./30 кг. и си е съвсем в норма. Повечето му съученици са като него, но има няколко, които постоянно "тъпчат" и са като емблемата на Мишлен.
ами то не е само до храната и спорта - моя е опитвал кубети и чипс веднъж в живота си, в градината ходеше на ушу и лека атлетика, а сега в училище народни танци, лятото по цял ден на басейна за големи /прави по няколко дължини без никакви помощни средства/, и расте като гъба. беше трета група в детската градина, и вече ме питаха кой клас еzi_zi_top написа:Не му давай junk foods (забрани му) и го запиши на някакъв спорт, че ще го направиш средностатистически дебеланко и ще му навлечеш куп болести и неприятности.
Моят е във 2-ри клас и е 130 см./30 кг. и си е съвсем в норма. Повечето му съученици са като него, но има няколко, които постоянно "тъпчат" и са като емблемата на Мишлен.
Проверки при приемане на нов автомобил от дилъра след закупуването му.Аз кат купувах Яриса дилъра ми даде всичко което беше включено в опис,който опис бе неразделна част от всички документи,с които получих колата.Беше на 17 км.,ама аз я взех направо както беше изложена на витрината и може и да са я връткали из сервиза.Имаше поне 10 л. бензин-показваше 2 квадратчета на таблото.Между другото,да не пускам друга тема-някой познава ли хора,които са си купили новия модел на Ярис от края на 2011 ? Аз в Русе до сега не съм виждал.А и цял ден по пътищата съм-също няма.2007-2008 само в Русе средно дневно продаваха по един.Какво става?Raya написа:А каква беше темата?:))))
Единственото ограничение, което видях за деца до 12 г. е да не се возят на предната седалка на автомобил или на мотоциклет. Не виждам къде е законовото несъответствие.Toyko написа:май пишем едновременно и копираме
виж сега според тия писания мойто голямо дете скоро ще изпадне в законово несъответствие понеже ще бъде по тежко от 36 кг и сигурно почти 150 см но ще бъде далеч по-малко от заветните 12 г ???
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта