Алармата на Карина
Алармата на Карина
Спешно ми трябва помощ! Имам проблем с алармата на колата: исках да сменя батерийката на дистанционното за алармата, смених я но като опитах да отключа нищо не стана. Ръчно с ключа отключвам , но алармата се включва... Запалих колата нищо не се промени работи си и си писка алармата biggrin.gif откачих акумулатора почаках около минутка закачих го и алармата зазвъня на секундата biggrin.gif . Моля ви който знае какво мога да направя да каже, че колата ми трябва тази вечер задължително!!!
Re: Алармата на Карина
Ако ти трябва наистина спешно колата и няма къде бържи дая оправят най добре срежи жичката където захранва пищялката или ако има букса я откачи по този начин колата ще върви но няма да пещи но това е само ако колатати нее нещо зависима от алармата за запълването
При мен проблема беше подобен един ден като си отворих вратата и алармата ми взе да пищи помъчих се от дистанциното да я изключа ноне стана наложисе да стрежа захранването на пиялката докато стигна до сервиза като отидох там се оказа заминала батерия .Такаче провериси дали новатати батерия е наистина нова
.
Ми аз я запалих колата докато писукаше алармата така че мисля че не е зависимо запалването от алармата. И все пак искам някой да ми каже къде може да е проблема. Според мен е или от дистанционното или от устройството, което приема сигнала от дистанционното. А най-интересното е че до преди половин час работеше без проблеми!!! Не мога да изключа алармата откакто отворих дистанционното и смених батерийката. Сега си сложих старата батерия но пак не мога да отключа с дистанционното. Пробвах и с резервното дистанционно и с него не стана.. 

..
Оправих се biggrin.gif Просто трябваше да рестартирам алармата biggrin.gif Прочетох как се прави от тук: http://www.toyotaownersclub.com/forums/ ... opic=50803
Дано да бъде полезно на някой

Дано да бъде полезно на някой