Ако имате и някой доверен сервиз във Варна,където не дерат кожи като Карком,ще съм ви много задължен да го споделите.Надявам се да не е прецакана цялата скоростна кутия,че гаранцията отлетя лятото:)
Доста радостни предположения за счупени скорости при положение,че трябва да ги плащаш?! А и какво значи "счупени скорости, пък всичко си работи".Иначе, по темата, синхонизатор за задна няма. На задна по принцип нормалните хора карат бавно,освен ако не караш принципно назад,а по-малко напред.Така че определение като градински охлюв и други подобни сравнения са неуместни.zovirax написа:Здравейте,колеги!Пореден проблем!Става въпрос отново за моя турски боклук Аурис 2008, 1,4 бензин.Колата е на 38 000 км.Проблемът е следния - като включа на задна ,при движението на колата се чува и усеща хъркащо тракане откъм скоростната кутия(все едно не зацепва хубаво).Ако подавам съвсем леко газ и се движа със скоростта на бесен градински охлюв,тракане няма никакво.Не съм сигурен,но проблемът мисля че започна от преди студовете.Така че мисля ,че не е от маслото,но въобще не съм разбирач де.На предните предавки всичко е ОК(за сега).Моля за акъл какво може да е - някоя потрошена зъбчатка,синхронизатор(има ли няма ли не знам)
Ако имате и някой доверен сервиз във Варна,където не дерат кожи като Карком,ще съм ви много задължен да го споделите.Надявам се да не е прецакана цялата скоростна кутия,че гаранцията отлетя лятото:)
Потребители разглеждащи този форум: Amazon [Bot] и 5 госта